1.2 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

FOTO/VIDEO : Ninge în Tihuța! Vreme rece și viscol, până deseară!

Județul nostru se află sub cod galben de intensificări ale vântului. Iar în zona montană înaltă, precipitațiile se vor transforma chiar și în ninsoare. În Tihuța ninge la această oră.

Dacă aveți drum, justificat, prin pasul Tihuța, neapărat să aveți mașina echipată corespunzător.

Județul nostru se află sub cod galben de vânt. La munte deja sunt precipitații mixte, iar în zona înaltă predomină ninsorile. Rafalele vor depăși 70-90 km/h, spulberând zăpada.

Atenționarea meteo este valabilă până la ora 21:00.

În Pasul Tihuța s-a depus deja un strat de zăpadă.

Conform CNADR, încă nu s-a intervenit cu utilaje de deszăpezire, nefiind înregistrate probleme.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...