12.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

FOTO/VIDEO – Parva, prima comună din județ cu parc de aventură! CE poți face în parcul de un milion de lei:

Comuna Parva este prima din județ care va avea un parc de aventură. Lucrările la acesta au început deja, valoarea proiectului fiind de un milion de lei.

Comuna Parva va avea un parc de aventură în valoare de un milion de lei. Investiția este finanțată din fonduri europene, iar lucrările la acesta au început deja.

Potivit primarului comunei Parva, Ioan Strungari, suprafața este împărțită în două: o zonă este dedicată parcului de aventuri, iar alta pentru picnic. Parcul este amenajat în apropierea stației de tratare a apei și se întinde pe o suprafață de 1 ha.

În zona parcului de aventuri se vor putea practica sporturi în aer liber, inclusiv tenis de masă. Este amenajată și o tiroliană, pentru amatorii de senzații tari. De asemenea, va fi construit un pod de frânghii pentru traversare a râului Rebra.

În zona de picnic se vor amenaja foișoare de lemn și grătare prefabricate. Primarul Ioan Strugari speră ca lucrările să fie finalizate până în septembrie, iar în toamnă să poată fi vizitat deja.

„Acest parc de aventuri l-am gândit ca pe un loc de recreere pentru părinți și copii. Lucrările au avansat foarte repede, sper ca acest proiect să aibă un impact pozitiv asupra zonei Năsăudului. Va fi un loc de ieșire la iarbă verde, sper ca până la începerea noului an școlar, acest parc de aventură să fie finalizat”, a spus pentru Bistrițeanul.ro, primarul Ioan Strugari.

Foto: Ioan Strugari

Nicolae Avram

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. In astfel de conditii cine sa mai capaleasca malaiul si sa bata pari la porodici ?
    Gata ! Traiasca aventurili !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?