15.7 C
Bistrița
joi, iunie 13, 2024

FOTO: Cauți o echipă de meseriași în construcții? Ținutul Haiducilor SRL are echipe specializate în lucrări diverse, de la ridicari și finisaje în construcții până la renovări

Nu e provocare mai mare în aceste vremuri decât să găsești o echipă de meseriași serioși și responsabili în construcții, fie că ai de renovat casa sau apartamentul sau de ridicat un gard ori finisat casa. Nici firmele care au de făcut lucrări mai mici sau mai mari nu prea au succes atunci când caută parteneri în construcții. SC Ținutul Haiducilor SRL oferă exact aceste servicii persoanelor fizice sau juridice care au nevoie de echipe specializate în diverse etape ale construcțiilor.

Firma administrată de Gabriel Rus (cel care a înființat și asociația Ținutul Haiducilor care activează deja de câțiva ani în zona Târlișua susținând oamenii locului și produsele locale) funcționează de mai bine de un an în domeniul Excavărilor și Construcțiilor și deja a adunat un portofoliu de lucrări în construcții, inclusiv pentru companii mari.

“Am înființat această firmă după mai multe discuții în interiorul organizației Ținutul Haiducilor cu persoane întoarse din străinătate, persoane cu experiență în domeniul construcțiilor, dar care nu reușeau să îndeplinească diferite formalități, să angreneze oameni pentru a forma o echipă de muncă și a avea cursivitate în muncă pe toată perioada anului. În multe cazuri munceau la firme mici sau luau lucrări de la persoane fizice, care ulterior nu le mai plăteau cât au stabilit. Astăzi avem lucrări și ne desfășurăm activitatea cu echipe de lucru în străinătate și în România. Fiind ramură a unei asociații ONG, prioritatea noastră nu este strict profitul, suntem focusați pe bunul mers al lucrării și ca angajații să fie multumiți și plătiți corect. Deja avem peste 20 de angajați și vrem să ajungem la un numar și mai mare de personal cu care sa efectuăm lucrări de calitate! Prețul decent și seriozitatea este prioritară pentru noi. Avem echipe specializate în ridicarea și finisarea de construcții, case/duplexuri de la A la Z, renovări apartamente. Cei care doresc o ofertă de la noi nu trebuie decât să ne contacteze” – a declarat Gabriel Rus pentru Bistrițeanul.ro.

Serviciile prestate de SC Ținutul Haiducilor SRL, la cerere, sunt următoarele:

  • Transport agregate din balastieră
  • Piatră spartă de diferite dimensiuni
  • Montare Pavaj
  • Excavări, săpături, nivelări cu excavatoare
  • Drumuri, podețe
  • Lucrări de construcții (inclusiv DEMOLĂRI) pentru locuințe, hale, școli, etc.
  • Echipe de meseriași specializate pe diverse etape execută orice tip de lucrări: amenajări interioare, case la roșu (tencuială, șape, rigips, glet, zugrăveli, gresie, faianță, parchet, izolații termice, montare uși de interior, termoizolație, decorativă, gard, trotuare, fundații, zidarii, pavaje, etc.

Mai multe imagini cu șantierele lor găsiți pe pagina de Facebook Tinutul Haiducilor, iar discuția pentru o ofertă de lucrări poate începe la numărul de telefon și WhatsApp 0742420227 sau puteți trimite un e-mail pe adresa [email protected]

(P)

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. ffff bine ca se fac reclame la diferite firme dar…daca apare un comentriu negativ la adresa lor lasati-l sa l vada si altii!
    daca vor reclama atunci sa si asume si acest risc…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: