25.6 C
Bistrița
miercuri, august 17, 2022

Doar 40% din comercianții din piețe ar fi intermediari, restul sunt producători

Potrivit șefului Direcției pentru Agricultură Bistrița-Năsăud, Nuțu Tabără, 62% dintre cei care vând în piață comercializează produsele lor, nu sunt intermediari.

Inspectorii Direcției pentru Agricultură Bistrița-Năsăud au luat la puricat comercianții din Piața Decebal. În urma celor 65 de controale  au fost aplicate șase avertismente și două amenzi în valoare de 600 de lei.

S-a verificat conformitatea legumelor și fructelor, apartenența acestora, documentele care să ateste proveniența legumelor și fructelor comercializate.

Prezent la Colegiul Prefectural de ieri, Ioan Nuțu Tabără a precizat și că din cele 474 de mesele din piețele agro-alimentare unde se vând fructe și legume, 295 (adică 62% din total) revin producătorilor agricoli persoane fizice.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Nuțu, deșteptarea… Pe ce lume trăiești… 0753 584108…e nr meu de telefon… Sunt dispus să mergem în piață la ce oră vrei tu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.

La Maison du Claire te trimite la relaxare! Cum poți câștiga un weekend „zen” la Therme București

La Maison du Claire își propune să-i trimită la relaxare pe cei mai fideli clienți ai...