15.7 C
Bistrița
joi, iunie 13, 2024

Doar 40% din comercianții din piețe ar fi intermediari, restul sunt producători

Potrivit șefului Direcției pentru Agricultură Bistrița-Năsăud, Nuțu Tabără, 62% dintre cei care vând în piață comercializează produsele lor, nu sunt intermediari.

Inspectorii Direcției pentru Agricultură Bistrița-Năsăud au luat la puricat comercianții din Piața Decebal. În urma celor 65 de controale  au fost aplicate șase avertismente și două amenzi în valoare de 600 de lei.

S-a verificat conformitatea legumelor și fructelor, apartenența acestora, documentele care să ateste proveniența legumelor și fructelor comercializate.

Prezent la Colegiul Prefectural de ieri, Ioan Nuțu Tabără a precizat și că din cele 474 de mesele din piețele agro-alimentare unde se vând fructe și legume, 295 (adică 62% din total) revin producătorilor agricoli persoane fizice.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Nuțu, deșteptarea… Pe ce lume trăiești… 0753 584108…e nr meu de telefon… Sunt dispus să mergem în piață la ce oră vrei tu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: