21.8 C
Bistrița
duminică, iunie 4, 2023

FOTO/VIDEO: Pepe și Holograf au încins spiritele la Bistrița, celebrând anticipat ziua de 8 Martie

Câteva mii de bistrițeni cântă și dansează pe hiturile celebre ale celor de la Holograf, în aceste momente, în centrul orașului. Atmosfera s-a încins încă de la orele 18.00, când pe scenă a urcat Pepe.

În ciuda serii răcoroase, mii de bistrițeni și-au dat întâlnire pe pietonalul Liviu Rebreanu. Și-au dorit să participe la concertul organizat de Primăria Bistrița, în cinstea zilei de 8 Martie.

Cel care a încins primul atmosfera a fost Pepe, pe numele său adevărat Ionuț Nicolae Pascu. Bistrițenii au cântat alături de Pepe, cât s-au priceput, dansând pe ritmurile când lente, când pline de energie ale bandului.

Îmi place că este plin centrul, asta ne bucură! Toată lumea a ieșit să se distreze alături de noi”, a admis solistul. 

Un grup de admiratoare înfocate plasate strategic în fața scenei i-au solicitat lui Pepe să cânte hiturile lor preferate. „Voi ați făcut repertoriul în seara asta!”, s-a lăsat Pepe înduplecat și le-a făcut pe plac. 

Recitalul său s-a încheiat cu cea mai recentă piesă lansată pe 1 martie – „Nu plecăm acasă”.

Și muzicienii de la Holograf au fost întâmpinați cu urale și aplauze. Dan Bittman a insistat și i-a convins pe bistrițeni să cânte celebrele hituri ale formației. 

„Primăvara începe cu tine”, „Umbre pe cer”, „Singur pe drum”, „Ochii tăi”, „Banii vorbesc”, „Dincolo de nori”, „Ți-am dat un inel” sau „Undeva departe” – au fost doar câteva dintre piesele care au răsunat în centrul Bistriței.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...