26.9 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

FOTO/VIDEO: Pepe și Holograf au încins spiritele la Bistrița, celebrând anticipat ziua de 8 Martie

Câteva mii de bistrițeni cântă și dansează pe hiturile celebre ale celor de la Holograf, în aceste momente, în centrul orașului. Atmosfera s-a încins încă de la orele 18.00, când pe scenă a urcat Pepe.

În ciuda serii răcoroase, mii de bistrițeni și-au dat întâlnire pe pietonalul Liviu Rebreanu. Și-au dorit să participe la concertul organizat de Primăria Bistrița, în cinstea zilei de 8 Martie.

Cel care a încins primul atmosfera a fost Pepe, pe numele său adevărat Ionuț Nicolae Pascu. Bistrițenii au cântat alături de Pepe, cât s-au priceput, dansând pe ritmurile când lente, când pline de energie ale bandului.

Îmi place că este plin centrul, asta ne bucură! Toată lumea a ieșit să se distreze alături de noi”, a admis solistul. 

Un grup de admiratoare înfocate plasate strategic în fața scenei i-au solicitat lui Pepe să cânte hiturile lor preferate. „Voi ați făcut repertoriul în seara asta!”, s-a lăsat Pepe înduplecat și le-a făcut pe plac. 

Recitalul său s-a încheiat cu cea mai recentă piesă lansată pe 1 martie – „Nu plecăm acasă”.

Și muzicienii de la Holograf au fost întâmpinați cu urale și aplauze. Dan Bittman a insistat și i-a convins pe bistrițeni să cânte celebrele hituri ale formației. 

„Primăvara începe cu tine”, „Umbre pe cer”, „Singur pe drum”, „Ochii tăi”, „Banii vorbesc”, „Dincolo de nori”, „Ți-am dat un inel” sau „Undeva departe” – au fost doar câteva dintre piesele care au răsunat în centrul Bistriței.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!