10.6 C
Bistrița
marți, februarie 27, 2024

FOTO/VIDEO: Plutind pe schiuri, în Parcul Municipal…!

Imagini inedite pentru cei care au trecut ieri, în jurul prânzului, prin Parcul Municipal: zeci de tineri au animat aleile – unii jucând volei, alții executând spectaculoase salturi pe o trambulină, dansând plini de veselie, desenând în foișor sau chiar plutind cu schiurile pe aleile parcului…

Elevii și profesorii de la Liceul cu Program Sportiv au marcat într-un mod inedit Ziua Pământului: au pus la cale o activitate desfășurată în Parcul Municipal, în cadrul proiectului Erasmus + „Terra Community and Ethics of the Future”.

Suntem în cel de-al doilea an al proiectului coordonat de Liceul cu Program Sportiv, un proiect care are drept parteneri școli din Polonia, Croația și Slovenia. Momentul de astăzi, intitulat Caravana Ecosohya, reprezintă o activitate în cadrul acestui proiect, dar marchează, totodată și Ziua Pământului. Fetele au pregătit un flashmob, alți elevi sunt implicați în desenarea și realizarea unor mandale pe tema protejării pământului, în timp ce elevii de la volei coordonați de domnul profesor doctor Mircea Gătej, directorul Liceului cu Program Sportiv, dar și elevii de la Gimnastică sau Schi fond au pregătit demonstrații pentru a ne încânta cu măiestria lor…”, a explicat profesoara Carmen Berințan.

Alături de zeci de elevi ai LPS, au participat profesorii antrenori Rodica Drăguș, Mia Ilie, Cornel Burduhos, Liviu Pop, dar și profesori voluntari în proiect – Ana Varvari, Adriana Toderic, Alexandra Mihăilă și Luminița Siman.

[arve url=”https://youtu.be/vvlL1ykWuHo” /]

Preț de aproape o oră, bistrițenii care au traversat ieri aleile Parcului Municipal i-au urmărit admirativ pe elevii de la Liceul Sportiv, aplaudând pe alocuri sau filmându-i cu mobilele.

[arve url=”https://youtu.be/UWtpMO9mu8k” /]

Mai multe detalii despre proiectul coordonat de LPS puteți reciti accesând linkurile de mai jos:

FOTO/VIDEO: Impresii de călătorie. Ce au admirat elevii de la LPS într-o școală din Slovenia

FOTO/VIDEO: Elevii Liceului cu Program Sportiv au dansat azi în curtea școlii! Au celebrat, astfel, o zi foarte importantă

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Automobilul tău Mercedes-Benz sau Škoda are nevoie de o reparație? Profită de oferta Materom Automotive

Materom Automotive Bistrița îți oferă Vouchere cu reducere la Lucrări în Service*, pentru autoturisme Mercedes-Benz și Škoda cu vârsta de peste 5 ani.

ItalTextil Sărata angajează electrician și mecanic întreținere, Aquabis caută consilier juridic

Se fac angajări la ItalTextil Sărata! Aquabis are nevoie de un consilier juridic, iar Eurocompozite SRL caută lăcătuș mecanic și operatori. Locuri de muncă sunt disponibile și la RCB Electro, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.