14.2 C
Bistrița
joi, mai 30, 2024

FOTO/VIDEO: Raiul a coborât pe pământ, la Nușeni! E mov cu miros de lavandă și e ”întreținut” de doi feciori creativi și pasionați

După o săptămână agitată și temperaturi în creștere, cel mai potrivit loc să te retragi e raiul de la Nușeni. E mov, cu miros liniștitor de lavandă și are ”paznici” doi feciori- oameni de omenie. ”Ăsta e un loc super-mega-extra fain!!” auzi tot la câteva minute.

E cald și ai avut o săptămână încărcată. Vrei să evadezi și nu ști unde. Nu te-ai bălăci, dar ai lenevi. Să te relaxezi, să te bucuri de priveliște și aer curat….

Ei bine, nu este alt loc mai bun ca ”raiul pe pământ”.

Coborât la Nușeni, s-a transformat într-o mare mov și frumos mirositoare: lanul de lavandă îngrijit de doi oameni de-omenie: Cristi și Sergiu.

Da, lavanda are nevoie de soare, dar lângă lanul lor e o pădure din care se aude tril de păsărele și unde stau ”cuminți” hamace care așteaptă sa te deconecteze de la realitate, numai să te-arunci în ele.

Au și loc amenajat cu baloti de fân acoperiți, unde puteți să vă odihniți picioarele, să savurați sandwich-ul adus de acasă, să admirați lavanda sau să vă uitați la copii cum se joacă.

Cristi și Sergiu au pregătit acolo un loc de joacă pentru copii. Au trambulină, tobogan, palete pentru tenis de câmp, corturi de dormit sau joacă, cărți de colorat, sticluțe pentru baloane de săpun. Iar ca parteneri de joacă: FLUTURI care se așează pe mâini, pe față, îți stau cuminți în pumn și apoi zboară.

”Mami, locul ăsta e super-mega-extra fain!!!” spun copiii care ajung acolo.

Pe cei mari îi apucă și nostalgia, odată ce se-așează la umbră în colțul ”tradițional”. Stând pe laiță, văzând obiecte ce le amintesc de casa bunicii, admirând pozele cu ”viața la țară”, cei ce vizitează lanul de lavandă de la Nușeni se ”teleportează” pentru câteva minute în trecut, în vremurile de odinioară.

Ca și anul trecut, și anul acesta, Cristi și Sergiu au pregătit decoruri inedite:

  • masa cu flori
  •  masa cu iz turcesc
  • băncuța iubirii
  • zona ”boho”
  • cortul de relaxare
  • ușa ”de la rai”
  • aripi de înger care, SUPRIZĂ- anul acesta luminează- dacă stai până seara târziu

O altă surpriză pentru cei ce revin și anul acesta în lanul de lavandă e colțul cu fotografii.

Cristi și Sergiu au printat sute de poze făcute în lavandă anul trecut și le-au agățat pe sfori pentru a fi luate acasă amintire de cei ce se recunosc în imagini.

Băieții nu percep taxă pentru a vă putea bucura de relaxare și priveliște. Dar dacă vă place ceea ce au făcut și cum v-ați simțit stând ”în raiul mov din Nușeni”, au o cutie unde puteți dona. Și puteți cumpăra, de asemenea, amintiri prelucrate cu drag de cei doi băieți.

Cristi și Sergiu vă așteaptă cu drag în weekendul 1- 3 iulie, dar nu se supără dacă îi vizitați și în timpul săptămânii. La urma urmei, cât timp lavanda e-n floare, Raiul e pe pământ. La Nușeni, lângă pădure, în tril de păsări și zbor de fluturi, cu aripi care luminează și doi feciori care-ți înseninează ziua cu poveștile lor!

E un loc super-mega-extra tare!

 

Povestea locului o puteți citi aici:

FOTO/VIDEO – EMOȚIONANT: Lanul de lavandă realizat de doi băieți a dat speranță unei femei încercate de soartă

Dar cel mai bine, după ce vă mai uitați la imagini, e să mergeți să-l ”SIMȚIȚI”:

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?