22.5 C
Bistrița
joi, iunie 8, 2023

FOTO/VIDEO: Salvatorii bistrițeni, primii care au intervenit la accidentul mortal din Gherla

Un copilaș de 7 ani și-a pierdut viața vineri noaptea, pe centura ocolitoare a orașului Gherla. Impactul dintre două mașini a dus la decesul micuțului și rănirea a altor șase persoane. Imedit după producerea accidentului, prin zonă trecea un echipaj SAJ BN, spre Cluj Napoca. A oprit și a început resuscitarea copilului și îngrijirea celorlalte victime.

Un echipaj SAJ BN se deplasa vineri seara spre o clinică de specialitate din municipiul Cluj Napoca. Când au ajuns pe centura ocolitoare Gherla, au văzut că tocmai avusese loc un accident rutier, așa că au oprit imediat și au început analizarea stării victimelor. Au început de urgență manevrele de resuscitare pentru cel micuț.

Vineri seara în jurul orei 21:00, un echipaj B2 al SAJ BN cu asistent medical, care ducea un pacient la o clinică de specialitate din Cluj Napoca, a intervenit la un accident rutier grav, în localitatea Bunești, accident cu 7 victime printre care și un copil de 7 ani. Copilul era în stop cardio-respirator, dar în ciuda manevrelor de resuscitare aplicare acestuia, organismul nu a răspuns manevrelor și a fost declarat decedat la locul accidentului. De asemenea echipajul nostru, ajutat de de celelalte echipaje ajunse ulterior la fata locului, au acordat asistenta medicală celorlalte victime și le-au stabilizat în vederea transportării lor la cel mai apropiat spital” au explicat, pentru Bistrițeanul.ro, reprezentanții SAJ BN.

Abia după ce toate victimele au fost transportate la spital, echipajul medical bistrițean și-a continuat drumul spre clinica de specialitate.

Echipajul nostru a fost felicitat ulterior pentru întreaga intervenție, de către un medic de pe celelalte echipaje ajunse la locul intervenției și de către angajații ISU prezenți acolo” au mai transmis reprezentanții SAJ BN.

Informații despre accident:

Un conducător auto in vârstă de 34 de ani, din municipiul Gherla, ar fi pătruns de pe un drum secundar pe DN1 C, fara a acorda prioritate de trecere unui autoturism condus de un tanar de 19 ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa înspre Gherla.

În urma impactului dintre cele două autoturisme, auto condus de bărbatul de 34 de ani a ieșit de pe partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp de beton, ulterior răsturnându-se.

A rezultat rănirea a sase persoane, iar din nefericire, în urma evenimentului, un minor în vârstă de 7 ani, din municipiul Gherla a decedat. Acesta era pasager în autoturismul care a părăsit partea carosabilă.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de descarcerare, 7 ambulanțe si 5 echipaje de poliție.

Un echipaj SAJ Bistrița a acordat primul ajutor victimelor până la sosirea pompierilor. Echipajul SAJ Bistrița se deplasa spre UPU Cluj cu un pacient” scrie Știri Trafic 24.

[arve url=”https://www.facebook.com/Stiri-Trafic-24-107201260991918/videos/pcb.165931905118853/591040774922658″ /]

FOTO/VIDEO- stiritrafic24

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat angajează inginer testare produse, iar Electroplast are nevoie de operatori cabluri electrice. Noi locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT Bistrița caută inginer testare produse, iar Frasinul SRL angajează inginer CFDP/CCIA/IUDR. Angajatorii din Bistrița au nevoie de informatician, personal curățenie, vânzătoare, conducători auto sau muncitori necalificați. Oferta completă, mai jos: 

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...