2.4 C
Bistrița
vineri, aprilie 19, 2024

FOTO/VIDEO – Sărata: Coliziune frontală între două autoturisme, într-o curbă

Două autoturisme au colizionat frontal în localitatea Sărata. Mai multe echipaje de intervenție au fost solicitate la locul accidentului.

Un apel la 112 anunța unb accident în Sărata. Într-o curbă, două autoturisme au colizionat frontal.

La caz au fost alocate două echipaje ale SAJ BN și unul pentru asigurare măsurilor API din cadru ISU BN, dar și echiupaje ale poliției.

Traficul în zonă se desfășoară cu dificultate!

UPDATE

Accidentul ar fi avut loc din cauza neadaptării vitezei. Din fericire, niciuna dintre persoanele implicate în accident nu a avut nevoie de transport la spital.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.