25.9 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

FOTO/VIDEO: Sesiune de lucrări științifice ale specialiștilor de la Spitalul Clinic de Urgență din Bistrița, la Muzeul Județean

La Muzeul Județean din Bistrița s-a desfășurat astăzi cea de-a doua ediție a Zilelor Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița. Evenimentul s-a derulat sub motto-ul Din experiența noastră” și a cuprins o sesiune de lucrări științifice prezentate de medici din cadrul spitalului.

Dr. Gabriela Deak, directorul medical al Spitalului Clinic de Urgență Bistrița, s-a referit la echipele de specialiști excepționali ai instituției.

Toate aceste realizări au fost făcute în echipă. Echipa este foarte importantă pentru a realiza ceea ce ne dorim. Nu trebuie să uităm acest lucru și trebuie să continuăm munca în echipă la nivelul spitalului, dar și alături de colegii noștri medici de familie, alături de Colegiul Medicilor care ne-a sprijinit întotdeauna și alături de institutțiile cu care colaborăm. Sper să continuăm să creștem împreună, inclusiv în această sesiune de comunicări științifice”, a precizar dr. Gabriela Deak.

În acest an, sesiunea de lucrări științifice s-a limitat la specialiștii din Spitalul Clinic de Urgență BN. Anul viitor, organizatorii speră să organizeze o conferință mai amplă, în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie „G. E Palade” din Târgu Mureș.

Lucrările prezentate la Complexul Muzeal s-au referit la cazuri clinice problematice de chirurgie generală, chirurgie oncologică, Chirurgie toracică sau Chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă.

S-au prezentat și cercetări ale specialiștilor de la Medicină internă, Gastroenterologie, Obstetrică-Ginecologie, Urologie, Ortopedie și traumatologie, Cardiologie sau Neurochirurgie.

Și Gabriel Lazany, managerul Spitalului Clinic Bistrița a vorbit înainte de începerea conferinței științifice:

Evenimentul este creditat cu puncte de educație medicală continuă (EMC).

Organizatori:

  • Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița
  • Colegiul Medicilor Bistrița-Năsăud

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...