6.6 C
Bistrița
luni, martie 4, 2024

FOTO/VIDEO: Și-a tăiat cauciucul de la roată în gropile lăsate de izbeliște pe marginea drumului

O bistrițeancă acuză autoritățile că ar fi făcut săpături, lăsând gropile „de izbeliște” pe marginea drumului. Azi-noapte, femeia și-a tăiat cauciul de la roată într-una din gropile acoperite de apa de ploaie.

Necaz pentru o bistrițeancă, aseară, pe drumul spre casă. Fiind noapte și ploaie torențială, femeia a dat cu roata mașinii într-o groapă.

„Craterul” de câțiva zeci de centimetri i-a tăiat cauciucul.

„Aseară, pe la ora 22.00, am intrat cu mașina într-o groapă de 50 cm și mi-am tăiat cauciucurile pe partea dreaptă, am îndoit jențile, brațul pe față, capăt de bară… Pe ploaie, fiindcă gropile pline de apă sunt adevărate capcane pentru șoferi”, ne-a transmis șoferița.

Incidentul a avut loc în Tărpiu. Bistrițeanca acuză autoritățile că ar fi făcut intervenții și au lăsat lucrările de izbeliște.

„E plin de gropi săpate la canalizare, fără să fie semnalizate. Sincer e bătaie de joc! Plătim taxe și tot ce trebuie către stat, la fel că toți ceilalți. Eu nu cred că dacă satul e mai retras poate să facă cine ce vrea și să își bată joc de un sat întreg. Drumul e spart cu picamăr, în căutarea de capac de canalizare”, a spus revoltată femeia.

Directorul Aquabis a declarat că NU știe despre ceva cămine astupate care să fi fost „căutate” din directiva Aquabis. Singura intervenție ar fi fost pentru o cuplare.

Viceprimarul din Tărpiu a luat doi angajați de la noi, deși nu ar fi trebuit să facă asta, pentru a destupa două guri de canal. De asemenea, am înțeles că ar fi și niște gropi lăsate de Dimex, de anul trecut. Deci noi NU am avut intervenții. Ci primăria și Dimex”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, Ioan Șandru, directorul Aquabis.

Conform primarului Gheorghe Bălăjan din Dumitra, gropile au fost făcute pentru că urmau lucrări de înălțare a gurilor de canal. „Groapa respectivă este pe drumul județean și este făcută de Dimex. Eu nu cred că este cineva de vină pentru incident. Dar oricum voi merge mâine acolo și voi discuta și cu cei care au făcut groapa…”, a declarat Gheorghe Bălăjan.

 

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

 1. Saraca zana….daca tinea de volan , nu de altceva, si se uita in puii mei la drum, poate scapa mai usor..
  Daca asta e stire de interes eu sunt fiu de popa doldora de bani !.
  Doar o alta amatoare la volan,,
  Bine ca nu a omorat pe cineva nevinovat. Dar mai poate incerca )

 2. Ce relevanta are cum conduce ea
  Drumurile is jalnice
  Iti trebuie permis special sau ceva curs sa înveți sa ocolești fara sa faci accidente sau sa rămână mașina întreaga măcar
  Jalnic cine ne administrează banii
  Unde sunt drumurile stricate le peticim ca îs mai ieftine mașinile voastre ca drumurile

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM Automotive: Profită de ofertele de nerefuzat și schimbă la timp bateria!

Profită de ofertele* de nerefuzat şi schimbă la timp bateria! Îngrijirea mașinii tale Škoda este acum mai...

SERCAVER SRL, filială a grupului TLC France, angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic pentru întreținere și reparații

SC Sercaver SRL, cu sediul în localitatea Chiuza, jud. BN, Filială a grupului TLC France, cu peste 100 de ani de activitate în domeniul fabricării produselor de feronerie (lacăte, broaște, butuci pentru uși, etc) angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic întreținere și reparații. 

FOTO: Noua colecție de primăvară a ajuns la Ora Magică Kids!

Primăvara a sosit mai repede la Ora Magică Kids aducând cu ea hăinuțe vesele și colorate....