14.1 C
Bistrița
joi, octombrie 21, 2021

FOTO/VIDEO: Sorin Pop și motocicleta galbenă, azi, la ultima competiție moto din acest an!

Ultima competiție de motociclete din acxest an se desfășoară azi, la Adâncata. E etapa 6 a Moto RC. Sorin Pop și motocicleta galbenă speră să adjudece un loc fruntaș.

În acest weekend, la Adâmncata, sună pentru ultima oară motoarele turate. A 6-a etapă a Moto RC, ultima competiție de profil din 2021, este în plină desfășurare.

Așa cum era de așteptat, Bistrița nu lipsește de pe listă. Sorin Pop și-a luat motocxicleta galbenă, încălecând și gonind spre un loc fruntaș, pentru a încheia acest sezon.

Sunt la Motorpark România, etapa a 6- a MotoRC, ultima etapă din acest an. Se desfășoară pe sens normal. Vineri am avut antrenamente, ieri calificările și azi e cursa. Am coborât timpii, m-am reobișnuit cu circuitul. Voi pleca de pe poziția 13. Din păcate nu am lap timer pe motocicletă și nu știu ce timp fac. Dar sper să prind un concurent mai rapid în față și trag după el” a spus optimist Sorin Pop.

Odată cu creșterea nivelului, ca și concurent, cresc și costurile. Pentru anul viitor, primordial e un lap timer.

Mulțumesc Consiliului Județean Bistrița-Năsăud care m-a susținut și în acest an prin proiectul aprobat. Fiind un sport foarte costisitor nu aș fi reușit să merg în campionate fără ajutor. Cu cât crești nivelul, cresc și costurile. La anu, obligatoriu trebuie să cumpăr un lap timer ”a transmis Sorin.

Provocarea de la competiția de azi e starea asfaltului. Fiind final de se4zon, asfaltul e rece, ceea ce ”favorizează„ accidentările.

Din fericire, în cazul acesta, motociclistul a fost ok” a explicat Sorin Pop.

03

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Paella pentru toți pofticioșii, mâine, pe terasa Taverna Dogarilor!

Mâine se anunță o zi superbă de octombrie! Și la Taverna Dogarilor, pofticioșii sunt așteptați să...

Ai nevoie de un utilaj în construcții?! Poți CUMPĂRA/ÎNCHIRIA oricând de la Utilaje Bistrița

Te-ai apuca de construit, de demolat sau de modificat o construcție, dar n-ai cu ce lucra....

Se fac angajări la Geoplast, Salon Claudia, IMP România și Leoni! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Se fac angajări la Geoplast, Restaurant Jacqueline, Supercom, Transmixt și Salon CLAUDIA! Locuri de muncă disponibile sunt și la Restaurant Subway Viișoara, RCS & RDS și Electroplast. Leoni are nevoie de 275 de muncitori cablaje. Oferta completă, mai jos: