18.3 C
Bistrița
joi, iunie 20, 2024

FOTO/VIDEO: Sportivii bistrițeni pe podium, în cea mai dificilă și spectaculoasă disciplină sportivă!

26 de echipaje – între care și unul din Bistrița – au luptat pentru un loc pe podium în cea mai dificilă și spectaculoasă disciplină sportivă! Campionatul Național de Rally Raid 2020 s-a încheiat excelent pentru sportivii bistrițeni:

În 10 și 11 iulie s-a desfășurat la Satu Mare Campionatul Național de Rally Raid 2020. 26 de echipaje și-au disputat trofeul Baja Satu Mare. 3 echipaje au sosit din Cehia, 6 din Ungaria și 17 din România.

BAJA Satu Mare a fost prima etapă din Campionatul Național de Rally Raid 2020, se precizează pe autostiri.ro.

În conformitate cu restricțiile transmise în Ordinul comun al Ministerului Tineretului și Sportului și al Ministerului Sănătății privind desfășurarea competițiilor sportive în aer liber, prezența spectatorilor la eveniment a fost restricționat.

Probele speciale ale competiției BAJA SATU MARE 2020 au fost urmărite live, pe o platformă, de fanii acestui sport.

Startul primei probe a avut loc în centrul municipiului Satu Mare (Hotel Astoria).

Baja Satu Mare a însemnat pentru Mihai Ban și Flaviu Moldovan locul 2 în clasamentul internațional auto, fapt ce i-a adus pe podium, alături de doi piloți cu multă experință în Raliul Dakar și Cupa Mondială de Rally-Raid”, au transmis și cei de la Transilvania Rally Raid Team

Câștigătorul raliului Baja Satu Mare, Miroslav Zapletal este vice-campion mondial în 2012. Anul acesta pilotul ceh a încheiat Raliul Dakar pe locul 16.

Clasat pe locul 3 la Satu Mare, Thomas Ourednicek i-a fost copilot lui Zapletal în primele participări în Raliul Dakar. În 2019 a făcut echipă cu Martin Prokop, atunci finalizând Dakar-ul pe locul 17.

Anul acesta a trecut la volan și a încheiat pe locul 37, Dakarul din Arabia Saudită – au mai explicat cei de la Transilvania Rally Raid.

Le mulțumim organizatorilor pentru eforturile depuse în desfășurarea acestei competiții. Ne bucurăm că am concurat alături de echipaje din Cehia și Ungaria. Sperăm să ne revedem curând pe probele speciale”, au transmis Mihai Ban și Flaviu Moldovan. 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: