14.9 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

FOTO/VIDEO: ”Sunteti extraordinari!” – Spectacolele caritabile a celor de la Yolo și Cheers au umplut sala

”Copiii de la Lacrima au rămas impresionați. Noi am rămas uimiți. A fost cea mai bună mobilizare de când organizăm astfel de evenimente!” a transmis Roxana Lăpuște. Spectacolele caritabile Yolo & Cheers au umplut sala de la Dacia.

Aseară, la Cinematograf Dacia, au avut loc două spectacole caritabile organizate de fetele de la Yolo Studio și Cheers.

”A fost un “maraton” de 4 ore pline de dans. Copiii noștri, de la cel mai mic la cel mai mare, au luat parte la asta, având multă energie, entuziasm și răbdare!” a explicat Roxana Lăpuște.

Iar efortul a fost răsplătit pe măsură. Sala a fost arhi-plină la ambele evenimente.

Au fost extraordinari bistrițenii! Sala a fost plină la ambele evenimente. De când am început să organizăm spectacole caritabile, aceasta a fost cea mai bună mobilizare. Și am anunțat evenimentul doar cu trei zile înainte! A fost extraordinar! Suntem extrem de mulțumiți!” a spus Roxana.

Banii care s-au strâns vor ajunge la Centrul Lacrima și la doi sportivi paralimpici. O parte dintre beneficiari au participat la spectacolele de aseară.

Unul dintre sportivii paralimpici, Adrian Tamaș, a fost prezent și chiar a urcat pe scenă și a adresat câteva cuvinte. A fost emoționant. Iar o parte dintre copiii de la Centrul Lacrima au fost și ei în sală. Mi-a spus directoarea că au fost extrem de impresionați, unii dintre ei fiind pentru prima dată la un spectacol!” a mai transmis Roxana Lăpuște.

Pe lângă spectacolul oferit de copiii de la Yolo Studio și de majorete, cei prezenți în sală s-au bucurat și de interpretările lui Codruț Bistrițeanul și Angelica Pinti.

Mai jos, puțin din atmosfera de aseară:

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...