20.4 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

FOTO/VIDEO: ”Sunteti extraordinari!” – Spectacolele caritabile a celor de la Yolo și Cheers au umplut sala

”Copiii de la Lacrima au rămas impresionați. Noi am rămas uimiți. A fost cea mai bună mobilizare de când organizăm astfel de evenimente!” a transmis Roxana Lăpuște. Spectacolele caritabile Yolo & Cheers au umplut sala de la Dacia.

Aseară, la Cinematograf Dacia, au avut loc două spectacole caritabile organizate de fetele de la Yolo Studio și Cheers.

”A fost un “maraton” de 4 ore pline de dans. Copiii noștri, de la cel mai mic la cel mai mare, au luat parte la asta, având multă energie, entuziasm și răbdare!” a explicat Roxana Lăpuște.

Iar efortul a fost răsplătit pe măsură. Sala a fost arhi-plină la ambele evenimente.

Au fost extraordinari bistrițenii! Sala a fost plină la ambele evenimente. De când am început să organizăm spectacole caritabile, aceasta a fost cea mai bună mobilizare. Și am anunțat evenimentul doar cu trei zile înainte! A fost extraordinar! Suntem extrem de mulțumiți!” a spus Roxana.

Banii care s-au strâns vor ajunge la Centrul Lacrima și la doi sportivi paralimpici. O parte dintre beneficiari au participat la spectacolele de aseară.

Unul dintre sportivii paralimpici, Adrian Tamaș, a fost prezent și chiar a urcat pe scenă și a adresat câteva cuvinte. A fost emoționant. Iar o parte dintre copiii de la Centrul Lacrima au fost și ei în sală. Mi-a spus directoarea că au fost extrem de impresionați, unii dintre ei fiind pentru prima dată la un spectacol!” a mai transmis Roxana Lăpuște.

Pe lângă spectacolul oferit de copiii de la Yolo Studio și de majorete, cei prezenți în sală s-au bucurat și de interpretările lui Codruț Bistrițeanul și Angelica Pinti.

Mai jos, puțin din atmosfera de aseară:

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.