16 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

FOTO/VIDEO – BICHIGIU: Lac, la fiecare ploaie, pe suprafața unui drum nou făcut!

Locuitorii din Bichigiu s-au plâns că la fiecare ploaie au parte de un lac pe suprafața unui drum nou realizat. Primăria Telciu promite un tub de scurgere…dar la anul care vine!

În această vară, primăria Telciu a amenajat un nou drum în Bichigiu. La un moment dat, firma care se ocupa de lucrări și-a adunat lucrurile șți a plecat. Locuitării s-au bucurat de drum până la prima ploaie. Zona se transformă în lac deoarece lipsește tubul de scurgere.

”În vara asta s-a terminat un drum la noi. Ți nu ne-au pus un tub de scurgere și a ieșit apa în drum. Primarul a tot promis că ne pune și tub, dar până acum nu a pus nimic. Și cum a tot plouat, a ieșit apa peste tot și se strică drumul. Ne-a făcut pod și tot, dar nu ne-au pus tub de scurgere. Și se poate rupe drumul în două sau să se strice. Autoritățile nu au făcut nimic și a ieșit apa peste tot” au transmis reporterilor Bistrițeanul.ro locuitorii din Bichigiu.

 

Primarul din Telciu: Vom pune și tub la drumul forestier, dar la anu

Contactat de reporteri pentru a comenta situația, primarul comunei Telciu a promis și tub de scurgere. Dar lucrările se vor face abia în 2023.

”Lucrările încă nu sunt gata. Firma care a realizat acest drum forestier a avut niște probleme cu o lucrare în altă parte, de aceea a plecat. Oricum în proiect nu era prevăzut un tub de scurgere. Dar am vorbit deja despre asta cu firma respectivă și vom pune și tub de scurgere.

Doar că banii pentru tubul de scurgere vor fi alocați din bugetul local pe anul 2023, iar lucrările de montare a acestuia vor fi făcute, cel mai probabil, în primăvară!

Dar, lucrările nu sunt finalizate, încă suntem în termen, și vom monta și tubul!” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul Sever Mureșan.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...