16.3 C
Bistrița
sâmbătă, septembrie 23, 2023

FOTO/VIDEO – BICHIGIU: Lac, la fiecare ploaie, pe suprafața unui drum nou făcut!

Locuitorii din Bichigiu s-au plâns că la fiecare ploaie au parte de un lac pe suprafața unui drum nou realizat. Primăria Telciu promite un tub de scurgere…dar la anul care vine!

În această vară, primăria Telciu a amenajat un nou drum în Bichigiu. La un moment dat, firma care se ocupa de lucrări și-a adunat lucrurile șți a plecat. Locuitării s-au bucurat de drum până la prima ploaie. Zona se transformă în lac deoarece lipsește tubul de scurgere.

”În vara asta s-a terminat un drum la noi. Ți nu ne-au pus un tub de scurgere și a ieșit apa în drum. Primarul a tot promis că ne pune și tub, dar până acum nu a pus nimic. Și cum a tot plouat, a ieșit apa peste tot și se strică drumul. Ne-a făcut pod și tot, dar nu ne-au pus tub de scurgere. Și se poate rupe drumul în două sau să se strice. Autoritățile nu au făcut nimic și a ieșit apa peste tot” au transmis reporterilor Bistrițeanul.ro locuitorii din Bichigiu.

 

Primarul din Telciu: Vom pune și tub la drumul forestier, dar la anu

Contactat de reporteri pentru a comenta situația, primarul comunei Telciu a promis și tub de scurgere. Dar lucrările se vor face abia în 2023.

”Lucrările încă nu sunt gata. Firma care a realizat acest drum forestier a avut niște probleme cu o lucrare în altă parte, de aceea a plecat. Oricum în proiect nu era prevăzut un tub de scurgere. Dar am vorbit deja despre asta cu firma respectivă și vom pune și tub de scurgere.

Doar că banii pentru tubul de scurgere vor fi alocați din bugetul local pe anul 2023, iar lucrările de montare a acestuia vor fi făcute, cel mai probabil, în primăvară!

Dar, lucrările nu sunt finalizate, încă suntem în termen, și vom monta și tubul!” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul Sever Mureșan.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.