25.6 C
Bistrița
vineri, iunie 21, 2024

FOTO/VIDEO: Tentativă de sinucidere pe strada Împăratul Traian din Bistrița!

Un bărbat a încercat, în urmă cu puțin timp, să-și încheie socotelile cu viața. Acesta s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc situat pe strada Împăratul Traian din Bistrița.

Bărbatul s-a aruncat de la etajul 4, al unui bloc situat pe strada Împăratul Traian din Bistrița.

La scurt timp, în apartamentul acestuia s-a produs o explozie – urmată de un incendiu.

Un pompier și câțiva martori au fost răniți în urma exploziei.

 

UPDATE:

Iubita bărbatului era plecată în concediu, în Moldova, împreună cu fiica sa. Femeia s-a întors în această după-amiază iar bărbatul le-a urmărit pe cele două până când au intrat în scară. Abia atunci s-a aruncat de la etajul 4 al blocului.

Înainte de a se arunca, însă, bărbatul a improvizat o întreagă „instalație” care să declanșeze explozia provocată de gaz, încercând astfel să provoace și rănirea iubitei și a fiicei sale – după cum a rezultat din primele cercetări.

Femeia a fost rănită în urma exploziei.

[arve url=”https://youtu.be/FsLbd6apQZY” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: