6.4 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

FOTO/VIDEO: Tineri și fără frică de Dumnezeu! S-au pus pe furat, în Săptămâna Mare!

Săptămâna aceasta a fost una cu numeroase furturi. Chiar dacă a fost Săptămâna Mare, unii nu au ținut cont și s-au lăsat pradă… păcatelor. Imaginile au surprins un furt, în flagrant. Poate cineva îi recunoaște:

Săptămâna Mare a fost la Bistrița… săptămâna furturilor. Dacă unii încearcă în această perioadă să se apropie de Dumnezeu, alții, I-au încălcat poruncile.

La începutul săptămânii, un magazin de telefoane de pe strada Rodnei a fost jefuit. Hoții au făcut ravagii și au sustras cât de mult au putut.

Apoi, la o zi distanță, încă un jaf a avut loc pe strada Rodnei. Un băiat și o fată au sustras bunuri din scara unui bloc. Camera video amplasată a surprins întreaga „operațiune”. Păgubitul solicită ca oricine recunoaște făptașii, să îi ofere informații.

„Poate îi cunoaște cineva. Fata și băiatul din imagini au dat o spargere în această noapte, în jurul orei 01:35, în scara unui bloc de pe strada Rodnei din Bistrița. Obiectele furate nu sunt extrem de valoroase. Aș dori să le recuperez, dar și să atrag atenția asupra comportamentului celor doi mici delicvenți în Săptămâna Paștelui. Dacă îi cunoaște cineva, rog să mă contactați în privat”, a scris Marius Chiuzan pe Facebook.

Miercuri, Catedrala de pe Odobescu a fost jefuită. Hoțul a furat banii din gestiunea lumânărilor. Foto, video și ceea ce s-a întâmplat, puteti citi AICI.

Așadar, cei care recunoașteți pe cei din imagini, sunteți rugați să dați o mână de ajutor în găsirea făptașilor și recuperarea bunurilor:

[arve url=”https://www.facebook.com/chiuzan/videos/pcb.906084509561476/10213050159221423/?type=3&theater&ifg=1″ /]

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: