15.9 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

FOTO/VIDEO: Tineri și fără frică de Dumnezeu! S-au pus pe furat, în Săptămâna Mare!

Săptămâna aceasta a fost una cu numeroase furturi. Chiar dacă a fost Săptămâna Mare, unii nu au ținut cont și s-au lăsat pradă… păcatelor. Imaginile au surprins un furt, în flagrant. Poate cineva îi recunoaște:

Săptămâna Mare a fost la Bistrița… săptămâna furturilor. Dacă unii încearcă în această perioadă să se apropie de Dumnezeu, alții, I-au încălcat poruncile.

La începutul săptămânii, un magazin de telefoane de pe strada Rodnei a fost jefuit. Hoții au făcut ravagii și au sustras cât de mult au putut.

Apoi, la o zi distanță, încă un jaf a avut loc pe strada Rodnei. Un băiat și o fată au sustras bunuri din scara unui bloc. Camera video amplasată a surprins întreaga „operațiune”. Păgubitul solicită ca oricine recunoaște făptașii, să îi ofere informații.

„Poate îi cunoaște cineva. Fata și băiatul din imagini au dat o spargere în această noapte, în jurul orei 01:35, în scara unui bloc de pe strada Rodnei din Bistrița. Obiectele furate nu sunt extrem de valoroase. Aș dori să le recuperez, dar și să atrag atenția asupra comportamentului celor doi mici delicvenți în Săptămâna Paștelui. Dacă îi cunoaște cineva, rog să mă contactați în privat”, a scris Marius Chiuzan pe Facebook.

Miercuri, Catedrala de pe Odobescu a fost jefuită. Hoțul a furat banii din gestiunea lumânărilor. Foto, video și ceea ce s-a întâmplat, puteti citi AICI.

Așadar, cei care recunoașteți pe cei din imagini, sunteți rugați să dați o mână de ajutor în găsirea făptașilor și recuperarea bunurilor:

[arve url=”https://www.facebook.com/chiuzan/videos/pcb.906084509561476/10213050159221423/?type=3&theater&ifg=1″ /]

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: