6.4 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

FOTO/VIDEO: Marșul Învierii, la a X-a ediție!

Astăzi a avut loc, la Bistrița, a X-a ediție a Marșului Învierii. Aproximativ 1500 de bistrițeni au participat la acest eveniment. Marșul a început de la Kauflandul de jos, iar pe Pietonal a avut loc un moment religios.

În anul 2009 a avut loc primul Marș al Învierii, la Bistrița. Deși s-a dorit a fi un eveniment organizat de liderii tuturor confesiunilor religioase din municipiu, acesta a rămas „în grija” neoprotestanților.

Astfel, în fiecare an, în Sâmbăta premergătoare zilei de Paște, bisericile baptiste și penticostale organizează acest marș. Evenimentul are ca scop comemorarea jertfei lui Iisus.

Procesiunea începe de fiecare dată în fața Kauflandului de jos, iar traseul este Bulevardul Independenței, Gării, Crinilor, Piața Petru Rareș și Pietonal.

Pe parcursul traseului, fanfara bisericii baptiste intonează imnuri, iar participanții duc pancarte cu mesaje specifice Sărbătorii Pascale.

Pe Pietonal, după saluturile și urările oficialităților și ale pastorilor, are loc un moment religios, compus din imnuri creștine și un mesaj biblic.

Anul acesta, la cea de-a X-a ediție, aproximativ 1500 de bistrițeni au participat la Marș. Ca și în alți ani, neoprotestanților li s-au alăturat creștini și din alte confesiuni.

Coloana Marșul Învierii

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=E0xhnJ5lOPM&t=4s” /]

„Hristos a înviat din morți”

Salut Pastor Victoraș Câmpean

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=mUTZrGm3lE4″ /]

Mesaj Ministrul Ioan Deneș

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=LUEMOXXus5E” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: