-1.2 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

FOTO/VIDEO: Tinerii PSDiști și-au ales un nou lider. Radu Moldovan: N-a fost și nu va fi niciodată dragoste între PNL și PSD

Organizația Județeană a TSD Bistrița-Năsăud și-a ales astăzi o nouă conducere. La conferință au participat liderii PSD BN, Vasile Dîncu, ministrul Apărării Naționale, și Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean BN.

Centrul Cultural Dacia a găzduit azi conferința TSD BN. Referindu-se la viitorul candidat la președinția Consiliului Județean, Radu Moldovan și-a reafirmat susținerea pentru Bogdan Ivan.

Bogdan Ivan este cu mult mai pregătit decât eram eu, atunci când am ajuns la Consiliul Județean. Bogdan Ivan este un tânăr foarte bine pregătit și foarte matur pentru vârsta pe care o are. Știe absolut tot ce înseamnă administrație, cătun, stradă, uliță. Sunt convins că va fi un președinte cu mult mai bun decât mine. Cu o singură condiție. Să-și păstreze capul pe umeri…”, a spus Emil Radu Moldovan, preşedintele Consiliului Județean BN și președinte PSD Bistrița-Năsăud.

Radu Moldovan a comentat și parteneriatul cu PNL.

Nu a fost și nu va fi niciodată dragoste între PNL și PSD. Este un parteneriat corect bazat pe respect reciproc. Nu există altă soluție în România, în momentul de față, decât această coaliție de guvernare formată din PNL, PSD și UDMR. Care fac eforturi să poată duce corabia prin furtună. Va fi complicat, va fi foarte complicat. Dar eu sunt încrezător că atâta timp cât rămâne înțelepciune la nivelul liderilor noștri, cu efortul fiecăruia dintre noi, vom putea să trecem prin această furtună…”, a mai spus președintele PSD BN.

TSD – probabil cel mai valoros brand politic

Vă spun sincer că nu sunt multe organizații TSD în țară cum este cea de la Bistrița-Năsăud. Este de apreciat ceea ce a făcut aici Bogdan Ivan. Vă rog să faceți echipă și cu noul președinte, care sperăm să ne fie prieten și coleg. Avem tineri pregătiți să-și asume responsabilități în administrația locală și centrală. M-am săturat să aud că doar USRiștii au tineri capabili să fie promovați în funcții publice. Sunt convins că aici în sală sunt zeci de tineri cu pregătirea necesară pentru a ocupa aceste poziții.

O altă rugăminte: să fim smeriți în relația cu cetățenii. Să fim acolo, pentru a satisface binele comunității în primul rând. Smerenia cred eu că ar trebui să caracterizeze cât mai des modul în care facem administrație. Fiți curajoși. Cu siguranță vom greși. Vom face poate gafe. Dar cred că este bine să greșim și să învățăm împreunp acum, decât să greșim mai târziu… TSD-ul este un brand. Poate cel mai valoros brand politic între organizațiile de tineret. Cred că fiecare dintre noi avem datoria de a schimba”, a precizat Mihai Alexandru Ghigiu, președintele TSD România.

La conferință au mai participar primarul din Beclean, Nicolae Moldovan (președinte executiv PSD BN), dar și Daniel Suciu, deputat și vicepreședinte al Camerei Deputaților. A fost prezent senatorul Ioan Deneș, Romeo Florian, primarul comunei Lechința și Ioan Viorel Ința, președinte OPSD BN.

Au fost invitați, totodată, și Andrei Pîntea, președintele Tineretului Liberal BN, Florin Galeș, de la ProRomânia Bistrița și Antal Atilla, UDMR BN.  Nu au lipsit nici președinții TSD Sălaj, Zalău și Cluj.

Noul președinte al TSD Bistrița-Năsăud este Paul Vasile Pop.

Din Biroul Executiv de conducere fac parte:

  • Prim-vicepreședinte: Cărhaț Marius Vlad
  • Secretar executiv: Demian Ioan Alin
  • Vicepreședinți: Timoce Claudia, Zagrai Jean Horațiu, Mutu Ionuț, David Viorel, Dărăban Marius, Turbat Ionuț, Taloi Cristian, Burcutean Alin și Avram Ieronim.
  • Membrii: Tomoroga Ionuț, Zaharie Crinel, Pop Diana, Moldovan Cătălin, Cocos Alexandru, Iorga Paul, Anchidim Lari, Herta Daniel, Candale Aurel, Costin Ovidiu Paul, Căpraru Adrian, Todorean Adrian, Buzilă Andrei, Amarinei Diana și Molnar Arnold.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: