-4.8 C
Bistrița
miercuri, februarie 1, 2023

FOTO/VIDEO: TOP 10 amenajări cu sticlă realizate de băieții pricepuți de la POP&POP Glass Solutions Bistrița

Degeaba ai vise frumoase legate de amenajarea casei tale dacă nu ai și meseriașii inspirați care să îți pună în practică planurile. Iar dacă aveți cumva de făcut amenajări din sticlă și căutați băieții inspirați, creativi și buni meseriași care să vă pună în practică ceea ce ați visat pentru casa, terasa, bucătăria, baia sau biroul vostru să știți că-i găsiți la POP&POP Glass Solution în Bistrița. Se mișcă cu talent, repede (dacă furnizorii livrează sticla la timp) și bine, iar provocările în amenajările cu sticlă sunt bucuria lor, pur și simplu adoră să caute soluții acolo unde alții spun că nu sunt.

Mircea Pop, împreună cu Florin Pop au înființat firma POP&POP Glass Solutions în urmă cu câțiva ani și au adunat în jurul lor o gașcă de oameni pasionați de amenajările din sticlă, tehnicieni și montatori pricepuți, adică o echipă gata să facă față oricând oricăror provocări în domeniu, indiferent dacă lucrările sunt mici sau mari. Se descurcă!

„La POP&POP Glass Solutions nu există nu se poate, nu putem. Se poate aproape orice când e vorba de amenajări cu sticlă. Noi cunoaștem și avem deja suficientă experiență cu cele mai noi sisteme și inovații din domeniu, nu prea ne poate surprinde un client cu un proiect căruia să nu-i putem face față. Vrei perete de sticlă, cu o ușă invizibilă în mijloc? Facem! Ai vrea o terasă din sticlă pe care să o poți închide și deschide din câteva mișcări, în funcție de vreme? Se face! De-a lungul anilor am preferat să alegem pentru clienții noștri cei mai buni furnizori, cu cel mai bun raport calitate preț. Nu ne place deloc ca după ce finalizăm o lucrare să facem cale întoarsă pentru reglaje. Propunem din start cele mai bune soluții și ne zbatem să obținem cel mai bun preț de la furnizori pentru clienții noștri”, spune Mircea Pop, managerul Pop&Pop Glass Solutions Bistrița.

Au deja în portofoliu sute de lucrări în Bistrița-Năsăud și în județele din jur și n-a fost deloc simplu să alegem 10 lucrări care să vă inspire și să vă arate cam cum se pot juca cu sticla când e vorba de amenajări, interioare sau exterioare.

  1. Terasă din sticlă cu sistem de închidere Valedo BKST.

O terasă pentru orice sezon. Din câteva mișcări, pereții de sticlă se retrag atunci când timpul e frumos și terasa se deschide pe toate laturile. Peisajul rămâne neschimbat atunci când închizi terasa cu pereții de sticlă, iar bucuria de a o folosi toamna și iarna, oricând, indiferent de vreme, rămâne.

2. Copertină suspendată din sticlă

O lucrare în care provocarea a fost realizarea copertinei fără a folosi tiranți de susținere, astfel încât arhitectura casei să fie păstrată. O soluție discretă, elegantă, puternică, durabilă. Misiune îndeplinită de POP&POP Glass Solutions! 3. Balustradă din sticlă

Nimic mai potrivit atunci când îți dorești să obții o terasă elegantă, cu stil. Stâlpișori discreți susțin sticla rezistentă a balustradei, astfel încât dorința clientului de a realiza o balustradă din sticlă, rezistentă, a fost respectată! 

 

4. Pereți din sticlă? Nimic mai simplu pentru POP&POP Glass Solutions!

Cu siguranță printre cele mai spectaculoase lucrări se numără pereții despărțitori cu închidere din sticlă. Se potrivesc perfect pentru a delimita spații de birou sau pentru a despărți un living mare de bucătărie – de exemplu. Spațiul își păstrează luminozitatea, iar peretele transparent nu schimbă nimic din arhitectura unui spațiu pe care uneori îl vrem separat. 

5. Placare pereți cu sticlă vopsită 

Gresia sau faianța nu mai sunt de mult la modă când e vorba de amenajări în bucătărie. Se foosește ceva mult mai elegant și mai simplu de întreținut: sticla vopsită. În funcție de designul bucătăriei puteți alege culoarea sau orice model, care poate fi imprimat – la comandă.

6. Ușa glisantă cu sistem soft close

Este soluția ideală atunci când spațiul, de exemplu, nu permite montarea unei uși clasice. Sau poate fi cea mai bună soluție pentru inchiderea bucătăriei, dar, în același timp, și păstrarea designului de interior bazat pe un concept open space. Păstrează luminozitatea spațiului și aduc un aer modern locuinței.

7. Ușă de intrare din aluminiu cu barieră termică coplanară

O astfel de ușă de intrare folosește cea mai avansată tehnologie de sisteme de uşi, asigurând nu doar izolare împotriva apei şi a aerului, dar şi o izolare termică şi acustică perfectă. Aduc un real confort la interior, iar în plus se potrivesc oricărei case, indiferent că e vorba de o arhitectură clasică sau modernă. 

8. Balustradă de interior din sticlă

Nimic mai elegant și mai simplu (pentru POP&POP Glass Solutions) atunci când vă doriți o închidere altfel a scărilor, care să nu obtureze cu nimic designul interior al casei sau zonei de birouri. Dacă este ceea ce căutați pentru casa sau spațiul de birouri, nu vă rămâne decât să solicitați soluția tehnică pentru ceae ce vă doriți și o cotație de preț. Mai departe, se ocupă meseriașii de tot, de la proiectare, execuție și până la montaj.

9. Cabina de duș glisantă, model baroc

Chiar dacă în portofoliul de lucrări nu era încă o cabină de duș în stil baroc, profesioniștii de la POP&POP Glass Solutions au acceptat provocarea și au realizat prima amenajare de acest gen, adăugând elementele aurii și modele de sablare care să se încadreze în arhitectura casei. A ieșit o lucrare model!

 

10. Balustrade de interior din sticlă

Zeci de modele de balustrade de interior din sticlă se află astăzi în portofoliul firmei. Și niciuna nu seamănă cu alta pentru că fiecare spațiu e diferit, iar fiecare client are propria viziune. Fie că doriți o balustradă din panouri de sticlă sau din panouri compacte de sticlă, sablate sau nu, cu prinderi delicate, elegante – cu POP&POP Glass Solutions e simplu, de la proiect la exceuție

Mai multe lucrări puteți vedea în clipul video de mai jos, dar și pe pagina lor de Facebook Pop&Pop Glass Solutions și cu un Like dat veți rămâne la curent cu toate noutățile. La numărul de telefon și WhatsApp 0758547410 puteți cere oricând o ofertă sau cea mai bună soluție pentru proiectul vostru de amenajare cu sticlă.

 

Mai multe articole despre POP&POP Glass Solutions:

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

VIDEO: Terase din sticlă pe sistem Valedo retractabil – propunerea POP&POP Glass Solutions pentru cei mai pretențioși clienți

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: