22.3 C
Bistrița
duminică, octombrie 1, 2023

FOTO/VIDEO- TRAGEDIE! Un tată a doi copilași mici a murit în timp ce încerca să repare problemele de la pârtia de schi

Un tânăr și-a găsit sfârșitul, în această zi, pe Dealul Cocoș. Tată a doi copilași mici, acesta lucra pe un utilaj greu. Slujba sa? Să repare alunecările de teren de la bazinul pârtiei de schi. Doar că utilajul s-a răsturnat. Bărbatul a rămas prins în cabina acestuia, decedând pe loc.

Marți, trei ceasuri rele! Și o zi neagră pentru doi copilași, de trei și cinci anișiori, ce tocmai au rămas fără tată.

Tânărul lucra ca și angajat al unei firme din București. Aceasta preluase lucrările de reparare a problemelor apărute la pârtia de pe Dealul Cocoșului. Mai exact, firma avea de îndreptat terenul și de-l stabilizat, împiedicând astfel alunecările, care au afectat serios pârtia de schi în ultima perioadă.

Doar că, la un moment dat, în timp ce cobora de pe o platformă, s-a făcut balans, și utilajul, de 40 de tone s-a răsturnat. În cabină a rămas prins bărbatul, de 38 de ani, tatăl celor doi micuți. Acesta a decedat pe loc.

„Echipajele de intervenție au găsit la locul solicitării un barbat în vârstă de aproximativ 38 de ani, prins sub un utilaj de 40 de tone. Din păcate, prezenta leziuni incompatibile cu viața”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița.

Utilajul în cauză a ajuns cu platforma aseară, la pârtia de schi, iar astăzi, în momentul producerii accidentului, muncitorii încercau să-l dea jos de pe platformă, pentru a se putea apuca de treabă.

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=50wHcoOxZN4″ /]

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!