10 C
Bistrița
sâmbătă, februarie 24, 2024

VIDEO: A venit iarna?! Ninge la munte!

După călduri de aproape 30 de grade, săptămâna trecută, vremea s-a schimbat brusc. Temperaturile au scăzut semnificativ. Acum, la munte, ninge!

Toamna și-a intrat în drepturi! După ce săptămâna trecută au fost temperaturi de vară, începând de duminică vremea s-a răcit brusc.

Termometrele au arătat o minimă de 3 grade, azi – noapte, iar în noapte aceasta, la Bistrița se așteaptă chiar să se ajungă la -1 grad Celsius.

Totuși, iarna pare că ar vrea să își facă loc și ea. În urmă cu câteva minute un bistrițean a surprins și prima ninsoare!

La munte, pe DN 17, la granița cu Suceava, ninge!

Așa că cei care aveți drum spre Moldova, echipați-vă mașinile corespunzător și luați-vă haine groase pe voi!

[arve url=”https://youtu.be/8SKxguuSTG4″ /]

[arve url=”https://youtu.be/ZaDMNqsaGY0″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.