20.2 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

FOTO/VIDEO – Un motel din Crainimăt a fost cuprins de flăcări

Noaptea trecută, un motel din localitatea Crainimăt a fost cuprins de flăcări. Acesta nu era dat în folosință, iar în momentul izbucnirii flăcărilor nu se afla nimeni în interior.

Incendiul a izbucnit noaptea trecută, în jurul orei 02:30. La locul incendiului, un motel din localitatea Crainimăt, au intervenit trei autospeciale cu apă și spumă și o platformă cu scară. De asemenea a fost direcționat și un echipaj de prim ajutor, însă, din fericire, nimeni nu a avut nevoie de ajutor medical.

Se pare că motelul care are 8 camere, nu era dat în folosință și nu se afla nimeni în interior în momentul producerii incendiului. Incendiul a mistuit acoperișul și mansarda clădirii.

„Incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 150 de metri pătrați (acoperiș și mansardă). Din primele date, imobilul nu era dat în folosință, nu erau persoane în interior”, a declarat putătorul de cuvânt al ISU Bistrița.

Se pare că proprietarul motelului locuiește în Germania, imobilul fiind scos la vânzare de mai mulți ani. Acesta nu era branșat nici la electricitate.

Foto/Video : ISU Bistrita 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...