16.1 C
Bistrița
miercuri, august 10, 2022

FOTO: Zeci de turiști au luat cu asalt Poiana cu Narcise! Peisajul este superb!

Turiștii profită de cele două săptămâni în care narcisele oferă o priveliște încântătoare în Munții Rodnei. Imaginile sunt de-a dreptul superbe, iar jandarmii au avut grijă ca turiștii să fie în siguranță și să respecte regulile.

Traseul către Poiana cu Narcise din Munții Rodnei nu este unul ușor, însă turiștii s-au înarmat cu răbdare și curaj și au mers cu zecile să vadă frumusețea câmpului cu narcise. Drumul accidentat nu i-a oprit și au ajuns la destinație, acolo unde au avut parte de priveliști de-a dreptul superbe.

„Un sfârşit de săptămână plin de turişti a fost înregistrat în zona montană, atât jandarmii montani din Rodna, cât şi cei din Piatra Fântânele aflându-se în mijlocul turiştilor sau grupurilor de elevi care au organizat excursii în Poiana cu Narcise sau la lacul Colibiţa. 

În Munţii Rodnei, narcisele sunt înflorite şi atrag mai ales la sfârşit de săptămână foarte mulţi turişti din ţară şi din străinătate. Turişti, elevi dar şi localnici au vizitat în ultimele zile zona care este protejată de lege. Aceste misiuni s-au desfăşurat în cooperare cu reprezentanţi ai Administraţiei Parcului Naţional Munţii Rodnei», transmit reprezentanții IJJ Bistrița-Năsăud.

Poiana cu Narcise din Munții Rodnei mai poată fi vizitată și în această săptămână, fiind perioada în care acestea mai sunt înflorite.

FOTO: Silviu Gălățan, Ana Ștefănel, Jandarmeria Montană Piatra Fântânele, Rodna și Parcul Național Munții Rodnei

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

Noi locuri de muncă, disponibile la Leoni Bistrița, Crama Veche, Sanovil și Gelateria Aniela

Se fac angajări la LEONI Bistrița! Restaurantul Crama Veche are nevoie de barman și ospătar. Clinica...

Cum să faci profit cu bonusurile tale la pariuri

Bonusurile la pariurile online sunt folosite strategic pentru a încuraja noi jucători să se alăture caselor...