9 C
Bistrița
vineri, mai 14, 2021

FRUMOS: Doi polițiști au oprit traficul pentru a salva un cățel rănit

Și polițiștii au suflet și știu să ofere ajutor sufletelor abandonate. Au demonstrat-o ieri, doi polițiști din Bistrița: au văzut un cățel care risca să fie călcat de mașini. Au oprit traficul, au luat animăluțul și l-au dus la un cabinet veterinar.

Trafic intens, pe străzile Bistriței. Un cățel se plimbă dezorientat printre mașini, fiind și rănit. Deși reușește să se ferească, sau șoferii să-l evite în ultimul moment, riscul să fie omorât e iminent.

Dar, scena este văzută de doi polițiști. Aceștia intervin rapid, opresc traficul pentru câteva minute, iau cățelul, îl urcă în mașină și-l duc la veterinar.

Asta s-a întâmplat ieri, în Bistrița și în Botoșani. Iar reprezentanții MAI s-au lăudat cu gesturile colegilor lor.

Ce este mai frumos pe această lume, decât să salvezi un suflet! 

În decursul a câteva ore, colegii noștri au reușit să salveze două suflete abandonate și fără ajutor. Doi căței care agonizau pe marginea drumului au fost salvați de către colegii noștri din Botoșani și Bistrița-Năsăud.

În primul caz, Cătălin și Robert, din Botoșani, au observat, pe marginea drumului, în localitatea Corni, un cățel care era vizibil rănit. La început cățelul a fost agresiv, dar colegii noștri au pus o pătură pe el și au încercat să-l liniștească. După câteva minute, au reușit să-l urce în mașină și să-l ducă urgent la veterinar.

Colegii de la Bistrița Năsăud au avut, de asemenea, un caz similar, în care un cătel de talie mare, tot cu răni vizibile, se afla pe marginea drumului, și risca să fie lovit de mașini. Adrian și Paul au oprit traficul pentru câteva momente, și, cu grijă, au urcat animalul suferind în mașina de poliție. Au reușit să-l transporte în siguranță la veterinar, unde a fost operat de îndată. Acum, acesta se află în afara oricărui pericol, iar după ce își va reveni vă fi preluat de un adăpost care va avea grijă de el, așa cum va fi și cazul celui din Botoșani.

În ambele cazuri, polițiștii din cadrul IPJ Botoșani si Bistrița Năsăud, vor avea grijă ca acești doi căței să fie tratați și cazați în cele mai bune condiții. Poate, pentru unii, par gesturi de normalitate, dar pentru noi, acești oameni merită tot respectul.

Felicitări băieți!”, au scris cei de la MAI pe pagina lor de Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...