25.8 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

Gabriel Lazany: Bistrițenii nu au timp de pierdut! Vizită de documentare pentru noul centru regional de tratare a adicției de la Bistrița

Alături de medicul șef al Secției Psihiatrie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița, Claudia Ștefănescu și de ministrul Sănătății Alexandru Rafila, managerul unității medicale Gabriel Lazany a făcut o vizită de lucru la centrul de tratare a adicției de droguri din cadrul Spitalului de Psihiatrie Voila.

La Bistrița se va construi un centru regional de tratare a adicției de droguri. Astăzi, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița Gabriel Lazany, însoțit de medicul-șef al Secției Psihiatrie Claudia Ștefănescu și de ministrul Sănătății Alexandru Rafila, a făcut o vizită de lucru la centru de tratare a adicției de droguri din cadrul Spitalului de Psihiatrie Voila.

„Vizita a avut rol de documentare în vederea construirii noului Centru Regional de Tratare a Adicției de Droguri din Bistrița”, a informat managerul spitalului, Gabriel Lazany.

Chiar luna aceasta, președintele Consiliului Județean Radu Moldovan a anunțat că centrul regional de tratare a adicției de droguri de la Bistrița are finanțare prin PNRR.

Acesta va avea spații recreative, terenuri de sport și chiar bazine de înot. Mai multe despre acest subiect puteți citi mai jos:

Radu Moldovan: Avem finanțare pentru Centrul Regional al Minorilor cu Adicții! Îl facem la Bistrița

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.