25.8 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

FOTO/VIDEO – VIS devenit realitate: Sorin Pop și motocicleta galbenă au concurat pe circuitul de Formula 1 din Ungaria

O altfel de experiență pentru Sorin Pop, bistrițeanul pasionat de competiții pe două roți. Alături de motocicleta galbenă a avut, în weekend, ocazia să concureze pe circuitul de Formula 1 din Ungaria.

Sorin Pop este bistrițeanul pasionat de motoare, care face cunoscut numele orașului la competițiile de motociclete. Deși are foarte puțină susținere, sportul acesta fiind unul extrem de costisitor, Sorin a demonstrat în repetate rânduri că determinarea aduce rezultate.

În acest weekend a avut parte de o experiență diferită. A reușit să concureze pe circuitul de Formula 1 din Ungaria. A fost un vis pe care l-a avut de mult, și acum, visul i-a devenit realitate.

Chiar dacă din punct de vedere al echipamentului și dotărilor moto a fost sub nivelul unor concurenți, a reușit să scoată un timp bun.

”Am participat în weekend pe circuitul de Formula 1 din Ungaria, Hungaroring la un eveniment organizat de CR Moto. Au participat piloți din Ungaria, Germania, Austria, Polonia fiind circuitul lor de casă.

Am întrat sâmbăta dimineața pentru prima oara pe acest superb circuit, l-am învățat, mi-a plăcut foarte mult și am scăzut timpii la fiecare manșă. Trebuia să progresez repede deoarece ceilalți piloți deja mergeau tare.

Am plecat în cursă duminică din poziția 13 pe grila de start din 36 de concurenți. Eram sigur că mă voi bate la primele poziții, diferențele între mine și primii piloți era foarte mică. S-a dat startul! Eram pe partea stângă a circuitului, primul viraj este de dreapta! Am fost scos afară de un concurent care a intrat paralel cu mine în viraj! Am reintrat și am terminat pe locul 11!

Am intrat în cursă cu un cauciuc față uzat, cumpărat la circuit, și spatele folosit în curse în Grecia. Nu reușesc să-mi găsesc sponsori în Bistrița! Unii cred că sunt finanțat de Primărie sau Consiliul Județean, dar acolo am ajutor doar prin proiectele aprobate pe unele etape, fără de care nu mi-aș permite să particip în campionate.

Oricum, a fost o experiență frumoasă care sper să o repet! Este altceva să mergi pe circuite la acest nivel, o altă lume!” a povestit experiența de pe Hungaroring, pentru Bistrițeanul.ro, Sorin Pop.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.