-0.5 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

Gala Comunitarium, vineri, la Bistrița: Au pornit cu a doua șansă, dar au depășit cele mai optimiste așteptări…!

Asociația Comunitarium și Echipa POV21 vă invită vineri, 23 noiembrie, de la ora 18, la cea de-a treia ediție a Galei Comunitarium, de această dată despre devenire! Aveți ocazia și onoarea de a cunoaște, la Hotel Metropolis, zece elevi de top care au pornit cu a doua șansă – însă au depășit cu succes cele mai optimiste așteptări…!

Merită din plin să-i cunoașteți vineri, 23 noiembrie, de la ora 18:00, pe cei 10 elevi de top care au pornit în viață cu a doua șansă, dar care au reușit să depășească orice așteptări…! Și, alături de ei, avem ocazia să cunoaștem povestea devenirii celor 5 invitați de excepție. „Împreună, vom lega o punte între destine, generații și exemple de devenire. Din care, noi toți avem atâtea de învățat!”, precizează organizatorii.

Cei cinci invitați de excepție sunt:
Dora Baba, fondator Scenica, poarta spre arte
Sidor Costinași, profesor, lider Cercetașii Bistrițeni, John Maxwell Team
Marin Mălaicu-Hondrari, poet, scriitor și scenarist de limba română și spaniolă
Sorin Moldovan, preot misionar
Titus Banc, antreprenor și filantrop

Prezentatorul Galei Comunitarium este Stelian Burduhos, gazda TedEx Cluj Eroilor, iar între discursuri, toți cei prezenți la eveniment se vor delecta cu un moment artistic asigurat de saxofonistul Codruț Ceoarec, solistul vocal Mihai Turda, dansatorii Tarniță Andrei și Tania Simionca.

Biletele la eveniment, în limita a 250 de locuri la mese (cu posibilitatea comandării de băutură și mâncare), se gasesc la Andra Raluca Urs (0754.523.513) și Ana-Maria Pașcu (0773.930.076). Prețul unui bilet este de 15 lei, iar toate sumele strânse din vânzarea acestora vor intra în fondul de premiere al elevilor.

Sponsorul principal al Galei Comunitarium este Romfulda. Sponsori și parteneri: Acetica Company, BCVO Logistics, Terraqua, CBS, Alma, Oleander. Partener design și print: SepiaPrint.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.