32.4 C
Bistrița
joi, iulie 29, 2021

Gălățeanca și nigerianul ce au înșelat mai mulți bistrițeni vor sta o lună după gratii

După ce au mințit mai multe persoane că le trimit bani din statele arabe, un nigerian și o gălățeancă au fost prinși. Mai mult, judecătorii bistrițeni au decis ca aceștia să stea, pentru următoarea lună, după gratii.

Cercetările continuă în cazul de înșelăciune, a cărui protagoniști sunt o gălățeancă și un nigerian.

Cei doi contactau telefonic diferite persoane, le promiteau sume de bani, contra „comisioanelor” de transfer. Prejudiciul cauzat victimelor, printre care și bistrițeni, este de peste 26.000 euro.

Mai multe puteți citi AICI.

Cei doi au fost prezentați ieri în fața instanței de judecată.

La data de 22 octombrie a.c., cele două persoane bănuite de comiterea unor înșelăciuni au fost prezentate judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei  Bistrița, cu propunerea de arestare preventivă. Propunerea a fost însușită, iar față de cei doi s-a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. În prezent, cei doi se află în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale”, se arată în comunicatul remis de IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Filexpo – Noul Centru comercial cu capital 100% Bistrițean. Va face diferența!

Deschidere va avea loc joi,  29 iulie h 11. Managerul  de comunicare al Filexpo, declară : “Inițial...

FOTO/VIDEO: ”Arome din Călimani” vinde, usucă și congelează afine de pădure pentru cofetării și restaurante! Povestea unei afaceri de familie

Gustul pădurii -  fresh, congelat sau uscat - ajunge acum în cofetării, restaurante sau pe mesele...