7.4 C
Bistrița
sâmbătă, octombrie 16, 2021

Gălățeanca și nigerianul ce au înșelat mai mulți bistrițeni vor sta o lună după gratii

După ce au mințit mai multe persoane că le trimit bani din statele arabe, un nigerian și o gălățeancă au fost prinși. Mai mult, judecătorii bistrițeni au decis ca aceștia să stea, pentru următoarea lună, după gratii.

Cercetările continuă în cazul de înșelăciune, a cărui protagoniști sunt o gălățeancă și un nigerian.

Cei doi contactau telefonic diferite persoane, le promiteau sume de bani, contra „comisioanelor” de transfer. Prejudiciul cauzat victimelor, printre care și bistrițeni, este de peste 26.000 euro.

Mai multe puteți citi AICI.

Cei doi au fost prezentați ieri în fața instanței de judecată.

La data de 22 octombrie a.c., cele două persoane bănuite de comiterea unor înșelăciuni au fost prezentate judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei  Bistrița, cu propunerea de arestare preventivă. Propunerea a fost însușită, iar față de cei doi s-a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. În prezent, cei doi se află în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale”, se arată în comunicatul remis de IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se caută tehnician maseur și kinoterapeut! NOI locuri de muncă, disponibile la Subway Viișoara, Transmixt, Electroplast, IMP România sau RDS

Salon CLAUDIA angajează tehnician maseur și kinoterapeut (ă). Restaurantul Subway Viișoara din incinta Petrom angajează preparatori sandwich-uri, iar Leoni are disponibile sute de locuri de muncă. RCS & RDS caută agent vânzări. Oferta completă, mai jos: 

Jachete bărbătești – care este perfectă pentru vremea rece?

Vremea rece aduce cu sine nevoia de a ne schimba garderoba. Pentru sezonul rece, în orice...

Ianiki After school e ALTCEVA: Cursuri în limba Germană! Și-ți iau copilul de la școală și-ți vine acasă cu tema făcută și fericit!

Un ALTFEL de after school și-a deschis azi porțile, în Bistrița. Cei de la IANIKI îți...