21.6 C
Bistrița
duminică, aprilie 14, 2024

Prins în timp ce fura lemne, a vrut să-l lovească pe pădurar, iar apoi a fugit cu tractorul

Un bărbat de pe Ilve a fost prins de pădurar în timp ce fura lemne. Vinovatul a vrut să-l lovească pe acesta, dar apoi s-a grăbit să fugă cu tractorul de la locul respectiv. Polițiștii l-au prins în trafic și au descoperit și alte ilegalități.

Un pădurar de pe zona Ilvelor a prins ieri în flagrant, pe un bărbat care fura lemne de pe raza localității Poiana Ilvei.

Când s-a văzut „descoperit”, făptașul a vrut să-l lovească pe pădurar, după ce l-a amenințat. Nu și-a mai dus planul la îndeplinire, ci a plecat cu tractorul.

Pădurarul a anunțat polițiștii care au început căutările.

La scurt timp, polițiștii l-au depistat în trafic, pe DJ172D, pe cel în cauză. Este vorba despre un bărbat de 37 de ani din Poiana Ilvei.  În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că a acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, acesta emana halenă alcoolică, însă la solicitarea polițiștilor, bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest și a refuzat să fie condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, explică reprezentanții IPJ BN.

Bărbatul este acum cercetat pentru ultraj, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...