27.5 C
Bistrița
luni, august 15, 2022

Garda de mediu îi dă dreptate lui Vlad Grigoraș: Primăria Prund amendată pentru gunoaiele de sub ”preș”!

Activistul Vlad Grigoraș a găsit o groapă  ilegală cu gunoaie, la Prund. Primarul a trimis buldoexcavatorul care le-a acoperit cu pământ, în loc să le ridice. Garda de Mediu a intervenit și a dat o amendă frumușică administrației din Prundu Bârgăului.

Un tânăr din Bistrița s-a încăpățânat să curețe județul de gunoaie. ”Lupta” lui Vlad Grigoraș a ajuns până la autorități, care iau atitudine pe urma sesizărilor făcute de el.

Zilele trecute, tânărul activist anunțase că a descoperit o groapă ilegală de gunoaie la Prundu Bârgăului. L-a anunțat pe primar care a promis că rezolvă problema.

Vlad Grigoraș s-a dus ”în inspecție” și a găsit gunoaiele ascunse …sub pământ. Primarul Doru Crișan a dezmințit acuzațiile, spunând că totul s-a făcut cum trebuie.

VIDEO: Primarul din Prundu Bârgăului, acuzat că ascunde gunoaiele… sub preș. Cum se apără Doru Crișan:

În urma postărilor din mediul online a lui Vlad, inclusiv prefectul a mers să ”vadă cu ochii lui”. Acesta a confirmat că acuzațiile aduse de Grigoraș sunt adevărate.

Totodată, în zonă au ajuns și cei de la Garda de Mediu.

În urma celor descoperite acolo, au aplicat o amendă frumușică administrației locale din prundu Bârgăului.

În urma apariției în mediul online cu privire la deșeurile acoperite cu pământ de la Prundu Bârgăului, o echipă de comisari din cadrul CJGNM BN, a efectuat un control pentru a verifica cele semnalate.

Urmare a controlului efectuat din data de 13.05.2021 la UAT Prundu Bargaului, s-a aplicat sancțiune contravențională pentru nerespectarea L.211/2011, în cuantum de 15.000 de lei„ a fost anunțul făcut de Garda de Mediu.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru Guvernul Ciucă”

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru...

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...