20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

Gloria Bistrița a ratat promovarea în Liga a doua, după ce a fost învinsă de Unirea Ungheni

Gloria Bistrița va rămâne în Liga a treia, după ce a ratat promovarea în Liga a doua, fiind învinsă astăzi, în deplasare, de Unirea Ungheni. Este al doilea an consecutiv în care Gloria Bistrița ratează promovarea în Liga a doua.

Pentru al doilea an consecutiv, Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a ratat promovarea în Liga a doua, după ce a pierdut returul finalei de baraj în fața echipei Unirea Ungheni.

În prima manșă, Gloria Bistrița a reușit un egal, meciul de sâmbăta trecută terminându-se la 2-2. Gloria a fost însă învinsă în deplasare: 1-2.

Gloria ar mai fi avut o șansă să promoveze dacă s-ar fi clasat între cele mai bune patru echipe învinse în finalele tuturor barajelor, care intră într-o competiție, în urma căreia una dintre echipe promovează în Liga a doua. Din păcate, Gloria Bistrița nu se numără prin cele 4 echipe care se vor lupta pentru promovare.

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Marele Falub nu a reușit performanța de a clasa echipa in primele patru pt.ca este un antrenor expirat,la fel ca și cei care se ocupă de secția de fotbal. Falub nici nu îți dai seama cât de mic ești. Demisia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: