17.1 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

Primarul comunei Șieu Odorhei, Sorin Sfintean: „Terminăm cu asfaltarea drumurilor și atunci încheiem un capitol esențial pentru comunitate”

10 km de drumuri de asfaltat îl despart pe primarul comunei Șieu Odorhei, Sorin Sfintean de obiectivul pe care și l-a propus și spune că odată aceste investiții terminate se va încheia un capitol esențial pentru comunitatea pe care o păstorește.

Potrivit primarului din Șieu Odorhei, Sorin Sfintean 10 kilometri de străzi și drumuri din localitățile componente ale comunei sale încă nu au asfalt, însă acest lucru se va rezolva în cel mai scurt timp, încheindu-se astfel un capitol esențial pentru comunitate.

„Mai avem 10 kilometri de drumuri de asfaltat, în localitățile comunei. În 2016, în asociere cu Șieu-Măgheruș și Șintereag am făcut 10 kilometri de drumuri în comună. Așteptăm acum să terminăm cu canalizarea, iar după ce terminăm cu canalizarea, terminăm și drumurile și atunci încheiem un capitol esențial pentru comunitate”, a precizat primarul Sorin Sfintean, la Bistrițeanul Live.

Prin intermediul Companiei Naționale de Investiții, Primăria Șieu Odorhei pregătește și un dispensar medical nou în Șieu Odorhei.

Emisiunea la care a fost prezent primarul comunei Șieu Odorhei, Sorin  Sfintean o puteți urmări mai jos:

CMF 21240002

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!