12.7 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

GRAV accident în Telcișor: Copil cu bicicleta accidentat de mașină

Un GRAV accident rutier a avut loc în Telcișor. Un copil de 13 ani care se dădea cu bicicleta a fost accidentat de o mașină. A fost solicitată intervenția elicopterului SMURD.

Un accident rutier grav s-a petrecut în urmă cu câteva minute în localitatea Telcișor.

Un copil de 13 ani care se dădea pe bicicletă a fost accidentat de o mașină.

La locul accidentului intervin echipajul de prim ajutor de la Garda de Intervenție Năsăud, echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD și elicopterul SMURD de la baza aeriană Jibou.

Din primele informații, copilul este inconștient.

Intervenția este în dinamică.

UPDATE:

Copilul este inconștient, cu respirație și va fi transportat de către elicopterul SMURD la o clinică din Mureș.

UPDATE 2:

„Conforn primelor verificări, pe drumul comunal 1, un copil de 13 ani, din Telciu, care se deplasa pe bicicletă, pe direcția Telciu-Telcișor, cel mai probabil din cauza neatențieI, s-ar fi apropiat de axul drumului și a fost acroșat de o autoutilitară care circula din sens opus și care era condusă de un bărbat de 41 de ani, din Tărpiu”, informează Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii de la Formațiunea Rutieră Năsăud continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte și a cauzei accidentului.

UPDATE 25.06.2020 

”Pacientul a ajuns la unitatea medicală ieri, în jurul orei 18.00. Prezenta politraumatisme în urma accidentului rutier, traumatism cranio cerebral grav, traumatism toracic și abdominal. Acum e conștient, stabil hemo-dinamic și respirator. I se fac investigații de specialitate” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, Mariana Moldovan Negoiță.

Foto @ Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: