21.6 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

HANDBAL: Au rezistat o repriză cu liderul! Gloria se clatină pe podium

Echipa de handbal a CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a întâlnit liderul din Campionat, CSM București, în deplasare. Echipa din capitală a învins Gloria fără mari bătăi de cap, chiar dacă Bistrița a avut un joc frumos.

Meciul care a contat pentru cea de-a 22-a etapă a început la ora 17:30, în Sala Polivalentă din București. Bistrița a început meciul bine, în teren fiind titularele pe care antrenorul Horațiu Pașca le folosește ca „primul 7”. Laslo și Bazaliu, cele mai bune jucătoare din teren, au încercat să le țină piept Cristinei Neagu și Emiliei Arntzen, Dumanska și Arruda din poartă s-au duelat cu Eriksson și Glauser, iar Morena de Araujo cu Crina Pintea.

CSM București s-a arătat a fi echipa mai matură și mai valoroasă. Face parte din primele echipe ale Europei, iar în exercițiu ocupă prima poziție din Liga Florilor MOL.

Bistrița a reușit să țină piept CSM-ului timp de o repriză, rezultatul, până în apropierea fluierului de final al primei reprize fiind egal. La pauză, Bucureștiul avea un gol în avans (19-18).

După anumite discuții dintre comisia de arbitrii și antrenorii, un gol a fost anulat în defavoarea Gloriei. Cristina Laslo a marcat un „gol fantomă”, iar arbitrele au punctat „reușita”. Înainte de reluarea partidei, golul a fost anulat, iar Bistrița a pornit cu două goluri handicap la drum.

A doua repriză a fost una facilă pentru CSM, unde Neagu a sclipit, poarta a mers de minune, iar fluierele se țineau scai de Gloria cu eliminări. Nici CSM nu a scăpat de o sancțiune, Crina Pintea fiind sancționată cu cartonaș roșu.

Favorita din partidă a câtigat, dar trebuie observată și evoluția jucătoarelor Bistriței, indiferent de poziția de joc. Mult mai omogen și rapid față de ultimele partide. După trei meciuri în care Gloria părea setată să înscrie 23 de goluri Bucureștiului, indiferent de câte marca adversarul, a sărit „hopul” și a marcat de 29 de ori. Tigroaicele au reușit să bage mingea de 36 de ori în ațe, astfel că cele trei puncte rămân la campioana în exercițiu.

Înainte de acest meci, Gloria 2018 era la egalitate de puncte cu locul 3, Rapid București, care întâlnește astăzi SCM Craiova. În cazul în care Rapidul învinge, locurile în clasament se inversează.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: