20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

HANDBAL: Gloria învinge Baia Mare cu emoții și mai urcă un loc în clasament

Gloria Bistrița și Minaur Baia Mare s-au duelat, astăzi, pe terenul maramureșencelor pentru obținerea a trei puncte importante în etapa 21, începând cu ora 11:00.

Bistrița a câștigat partida din compania unei echipe care în aceste momente se pregătește pentru a juca în Final Four-ul cupelor europene. Nu au lipsit nici emoțiile pe final de partidă.

Scorul final al meciului arată 27 de goluri în dreptul Bistriței și 26 pentru Baia Mare. În minutul 53, Bistrița conducea cu 6 goluri Minaurul lui Raul Fotonea. Din minutul 54 și până la finalul reprizei, echipa antrenată de Horațiu Pașca a reușit să marcheze doar de două ori, în timp ce băimărencele au băgat mingea între ațe de opt ori.

Stark și Ștefan, arbitrii acestei întâlniri, au ridicat destul de repede mâna pentru a indica jocul pasiv, iar degringolada s-a instalat în ambele echipe. Probabil că Minaur mai avea nevoie de două minute pentru a conduce o Gloria care a avut meciul la degetul mic încă din primele minute, care la pauză era în avantaj cu 16-11 și care a avut câteva jucătoare în mare formă și astăzi: Ana Maria Măzăreanu, Nicoleta Dincă, Florina Chintoan, Trifunovic și Rodriguez.

Minaur Baia Mare 26-27 CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud (11-16)

Marcatoare:

Minaur Baia Mare: Laslo 7 (5 din 7m), Fujita 6, Lavko 4, Tănasie 3, Burlachenko 3 (1), Petruș 2, Polocoșer 1.

Gloria Bistrița: Dincă 9 (7 din 7m), Chintoan 5, Trifunovic 3, Rodriguez 3, Elisei 2, Bazaliu 1, Kovacevic 1, Zulic 1, Moisă 1, Măzăreanu 1.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: