2.4 C
Bistrița
luni, decembrie 6, 2021

HANDBAL: Sonia Seraficeanu, extrema Gloriei, inclusă în echipa etapei a VIII-a

Sonia Seraficeanu, extrema dreaptă a Gloriei Bistrița, a fost inclusă în echipa etapei a VIII-a după performanțele din ultimul meci cu Minaur Baia Mare din cadrul Ligii Florilor MOL.

Sonia Seraficeanu a fost inclusă în echipa etapei a VIII-a a Ligii Florilor MOL după o evoluție foarte bună în meciul de la Bistrița contra Minaur Baia Mare. Seraficeanu, după o evoluție foarte bună în cadrul partidei, a marcat ultimul gol din ultima secundă a meciului, aducând victoria Gloriei în fața unui adversar clasat superior în ligă.

Sonia Seraficeanu a venit în noul sezon competițional la Gloria 2018 Bistrița-Năsăud după trei sezoane la Minaur Baia Mare și mai multe selecții la echipa națională.

Extrema este una dintre cele mai bine cotate handbaliste pe postul ei din România, fiind selecționată și în lotul lărgit al echipei de handbal feminin pentru pregătirea meciurilor care vor urma la Campionatul Mondial din Spania, campionat la care România a participat în fiecare an, aducând în palmares mai multe medalii, printre care se enumeră și un titlu mondial, un loc 2 în 2005 și un bronz în 2015.

Cine este Sonia Seraficeanu?

Sonia Seraficeanu a început să joace handbal la Clubul Sportiv Școlar din Hunedoara, de unde s-a transferat în 2014 la Clubul Sportiv Școlar Mediaș, iar în același an a fost convocată la echipa națională de junioare I a României. În paralel, beneficiind de dublă legitimare, Seraficeanu a jucat și pentru SC Mureșul Târgu Mureș, în Liga Națională. În acea perioadă, handbalista a evoluat pe posturile de extremă dreapta și intermediar dreapta.

Din vara anului 2018 până în 2021 Seraficeanu a jucat la CS Minaur Baia Mare. În luna martie 2019, ea a fost inclusă în echipa națională la turneului amical Golden League, iar între 31 mai și 2 iunie 2019 a participat împreună cu selecționata A de senioare a României la Trofeul Carpați ediția 51. Pe 7 noiembrie 2019 a fost anunțată selecționarea ei la echipa națională a României, în vederea Campionatului Mondial din Japonia, iar mai apoi la campionatele europene și viitorul Campionat Mondial din Spania.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Revoluție în domeniul frumuseții: cristale lichide pentru păr

În prezent, industria frumuseții  ne oferă din ce în ce mai multe tipuri de produse inovatoare,...

FOTO: Crăciun de vis la Baloane de Poveste! AFLĂ ce noutăți au adus în magazinul de pe Cerbului:

Magia Crăciunului te învăluie imediat ce treci pragul unuia dintre cele mai colorate și vesele magazin...

Euforia Floral Boutique a pregătit ornamentele de Crăciun! Din brad natural, care aduce miros de sărbătoare în casă

Îți dorești un brad unic, o coroniță-n ușă sau pe mijlocul mesei, care să transmită căldură...