24.6 C
Bistrița
luni, iunie 21, 2021

Hoțul de ieri de la Sîngeorz, reținut! După ce a lovit vânzătoarea, s-a luat la bătaie și cu proprietarul magazinului!

Noi detalii ies la suprafață în cazul furtului de ieri de la Sîngeorz Băi. Tânărul de 17 ani a lovit vânzătoarea, a fugit, s-a încăierat și cu proprietarul și abia apoi a dat ”nas în nas” cu jandarmii. A fost reținut pentru 24 de ore, iar azi, judecătorii năsăudeni dispun o măsură preventivă.

Un tânăr de 17 ani a intrat ieri într-un magazin de haine și a probat o geacă. S-a tot plimbat îmbrăcat cu ea, prin magazin și, vânzătoarea și-a dat seama că ceva nu e în regulă.

I-a spus să plătească geaca, moment în care tânărul a lovit-o și a fugit.

Femeia a anunțat proprietarul, care l-a găsit pe băiat la mică distanță de magazinul său, într-un magazin alimentar. I-a cerut geca înapoi, dar tânărul l-a lovit bine și pe proprietar, după care a fugit.

Păgubitul a sunat la 112, iar hoțul a fost prins rapid, de o patrulă de jandarmi care se afla în zonă. Aceștia l-au încătușat pe băiat și l-au predat poliției.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar azi va ajunge în fața judecătorului din Năsăud.

”Ieri,15 septembrie a.c., polițiștii au dispus reținerea pentru  24 de ore a unui tânăr din Sângeorz-Băi, pe care îl cercetează pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie. Tânărul în vârstă de 17 ani a fost depistat și condus la sediul poliției,  la scurt timp după comiterea faptei, de către o patrulă de jandarmi. În urma primelor cercetări efectuate, a reieșit faptul că acesta ar fi sustras dintr-un magazin de haine mai multe obiecte de îmbrăcăminte. A fost depistat de proprietarul magazinului, un bărbat de 44 de ani,  în apropierea unui magazin alimentar, iar în momentul în care ar fi încercat să recupereze hainele sustrase, tânărul l-ar fi lovit. În prezent, tânărul de 17 ani se află în arestul I.P.J. Bistrița-Năsăud, iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentat magistraților cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Cercetările în acest caz continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie” transmit reprezentanții IPJ BN.

 

 

A lovit o vânzătoare și a fugit îmbrăcat cu geaca furată

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

COLIBIȚA: Mâncăruri Tradiționale la ceaun vă așteaptă zilnic la terasa Delice Pan

Aerul de munte te face să-ți fie fooooame! Ei bine, de azi, la terasa Delice Pan...

„Ghidul consumatorului informat”: Electrica Furnizare explică prețurile energiei electrice de la 1 iulie și cum își protejează în continuare clienții

Electrica Furnizare anunță acordarea unui discount tuturor clienților săi care aleg până la data de 31.08.2021 un produs din piața concurențială.

Vineri, la Noblige, degustare de vinuri nobile Purcari, printre tablourile lui Miron Duca

După o perioadă lungă de restricții, cui nu i s-a făcut dor de evenimente rafinate, cu...