32.4 C
Bistrița
joi, iulie 29, 2021

VIDEO. Nicolae Moldovan, primarul din Beclean, despre un proiect revoluționar de grădiniță japoneză

Astăzi pare incredibil, dar pe măsură ce va trece timpul – veți vedea că totul va deveni credibil, iar proiectul va fi și implementat”, a explicat Nicolae Moldovan, primarul din Beclean. Edilul s-a referit la o serie de investiții care vor fi dezvoltate în zona Băilor Figa.

Câteva sute de hectare care se întind dincolo de cabanele din jurul Băilor Figa vor fi concesionate unor parteneri privați pentru proiecte de mare importanță turistică.

Cu investițiile din zonă și grădina urbană ne ridicăm deja la un alt nivel”, a spus Nicolae Moldovan, recunoscând că visează spații comerciale și turistice ca în Austria și Elveția.

Fără încasările care au existat în această vară, la Băile Figa – chiar și în contextul pandemiei – municipalitatea din Beclean nu s-ar fi descurcat să asigure toate materialele de protecție și igienă necesare începutului de an școlar.

Primarul Nicolae Moldovan s-a referit și la renovarea școlii gimnaziale din Figa.

Avem investiții noi. Am deschis școala de la Figa, am renovat-o și urmează să fie complet dotată. A durat aproape doi ani, dar acum are băi moderne, teren sintetic de sport și multe altele…”, a punctat primarul Nicolae Moldovan.

Nicolae Moldovan a oferit detalii și despre un proiect de inspirație japoneză. Este vorba despre un tip ultra-modern de grădiniță japoneză, în centrul orașului Beclean, care implică cel mai înalt nivel de modernizare.

Lucrările realizate de Amicii Building sunt aproape de final, însă recepția unui proiect pe fonduri europene trebuie să fie foarte riguroasă – a subliniat primarul Nicolae Moldovan. Astfel încât inaugurarea oficială a grădiniței se va face aproximativ într-o lună, după ce vor fi puse la punct toate finisajele.

Alte detalii despre proiectele derulate de administrația condusă de Nicolae Moldovan, la Beclean, puteți descoperi urmărind întreaga emisiune, mai jos: 

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/oW6qm_F64BI” /]

(Articol electoral comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de Agenția 215 – portal Bistrițeanul.ro, CUI mandatar financiar județean: 21200019)

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Filexpo – Noul Centru comercial cu capital 100% Bistrițean. Va face diferența!

Deschidere va avea loc joi,  29 iulie h 11. Managerul  de comunicare al Filexpo, declară : “Inițial...

FOTO/VIDEO: ”Arome din Călimani” vinde, usucă și congelează afine de pădure pentru cofetării și restaurante! Povestea unei afaceri de familie

Gustul pădurii -  fresh, congelat sau uscat - ajunge acum în cofetării, restaurante sau pe mesele...