4.9 C
Bistrița
marți, decembrie 6, 2022

I-au făcut mașina praf și l-au lăsat cu ochii în soare! Proprietarul a scos bani din propriul buzunar pentru reparații

Angajații unei firme de întreținere a spațiilor verzi au tuns iarba în oraș la începutul lunii. O mașină a fost făcută praf de cositoarea electrică. După ce a umblat pe la instituții să își facă dreptate, proprietarul mașinii a fost lăsat cu ochii în soare și a scos bani din propriul buzunar pentru reparații.

La începutul lunii iulie, angajații unei firme de întreținere a spațiilor verzi au tuns iarba pe strada Gheorghe Pop de Băsești. Nimeni nu a anunțat lucrările din zonă, iar un tânăr și-a găsit mașina în parcare acoperită de iarbă. Și nu doar atât… mașina era toată zgâriată de la cositoarea electrică.

Mai multe despre acest subiect puteți reciti în materialul de mai jos:

FOTO: Dorel, mai cu grijă! I-au făcut mașina praf, după ce au tuns iarba!

La mai bine de două săptămâni de când a umblat pe la instituțiile bistrițene să își facă dreptate, tânărul șofer ne-a contactat din nou și ne-a spus că a fost lăsat cu ochii în soare. Cei care ar fi trebuit să plătească despăgubirile au dat vina tot pe proprietarul mașinii.

„Am primit un număr de telefon de la cineva din Cluj cu care trebuia să vorbesc despre despăgubire. De acolo am fost direcționat către reprezentanța Mercedes din Bistrița. De aici începe distracția. Am sunat și mi-au tot vândut povești. Într-un final mi-a răspuns domnul Suciu la telefon și mi-a zis că vine să vadă mașina. A venit însoțit de cineva, cred că era un vopsitor auto. Afară ploua când au ajuns cei doi și mi-au spus să merg la Mercedes a doua zi, cu mașina curată. Cel care îl însoțea, angajatul firmei, a zis că zgârieturile de pe mașină sunt făcute de mine, nicidecum de o cositoare electrică. Am spălat mașina și l-am sunat pe domnul Suciu de vreo două sau trei ori, dar nu mi-a răspuns. M-a sunat el la un moment dat și mi-a zis că mă sună înapoi într-o oră… Nu m-a mai sunat”, mărturisește proprietarul.

Reporterii Bistrițeanul.ro l-au contactat pe Dan Suciu, reprezentantul firmei Agile din Cluj-Napoca, firmă care s-a ocupat de spațiul verde din zona în care a fost avariată mașina.

„Eu nu am ce să îi fac… A venit la mine să îl despăgubesc. Într-adevăr, partea dreaptă, cea care era parcată lângă scuarul unde s-a tuns iarba, pare să fie zgâriată de cositoare. Dar problema e următoarea – și partea stângă, cea a șoferului, și spatele mașinii sunt zgâriate. Acolo nu a ajuns nici iarbă, nici cositoarea. Am înțeles că ar fi făcut un polish cu o săptămână înainte, probabil de acolo o fi rămas zgâriată, dar nu pot să mă pronunț. Am poze și vă pot demonstra. Dacă ar fi fost afectată doar partea dreaptă, nu aveam nici o problemă să plătesc, pentru că pe mine partea dreaptă mă interesa. Nu pot să arunc cu bani în stânga și în dreapta… Eu plătesc toate pagubele care se fac pentru că știu că se fac. Am plătit până acum geamuri spate, parbrize, pentru că știu că se întâmplă. Dar cum v-am spus, pentru că mașina era zgâriată toată, nu am putut să îl despăgubesc”, a declarat Dan Suciu pentru Bistrițeanul.ro.

Nedespăgubit și rămas cu ochii în soare, proprietarul mașinii a scos din propriul buzunar peste 200 de euro pentru a-și repara mașina.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Rombat angajează Manager Planificare Producție, Betak are nevoie de un inginer mecanic priceput

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Rombat - care angajează operatori și manager...

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...