18.5 C
Bistrița
joi, mai 26, 2022

AȚI VĂZUT-O??? O copilă de 13 ani a plecat de acasă și nu s-a mai întors

O copilă de 13 ani din Arcalia a plecat de mai bine de o săptămână de acasă. Cum nu a anunțat unde merge și nici nu s-a mai întors, părinții au anunțat poliția. Oamenii legii o caută și vă cer și vouă ajutorul.

Poliţiştii din Bistrița-Năsăud caută o tânără de 13 ani, care a plecat voluntar de domiciliu, din localitatea Arcalia și nu s-a mai întors.

Astăzi, 20 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 8 iulie a.c., Moldovan Felicia Marcela, în vârstă de 13 ani, a plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit.

Semnalmentele tinerei: înălţime 1,40-1,50 m, aproximativ 45 de kg, față ovală, ochi căprui, păr negru, lung. La data plecării aceasta era îmbrăcată cu pantaloni de blugi, de culoare albastră, tricou de culoare albă cu imprimeu și adidași portocalii.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea fetei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

5 moduri prin care să-ți surprinzi partenerul

Simți că rutina îți acaparează relația? Surprinde-ți partenerul cu gesturi mici, dar însemnate, care să mențină...

Cauți ansambluri de joacă outdoor și jucării de sezon pentru cei mici?! La FILEXPO găsești de toate!

Dacă ești în căutarea unor jucării de sezon pentru copii, dacă vrei să faci un cadou...

Weekend mediteraneean, pe Pietonal: scoici, calamari, pui de baltă, caracatițe, gătite de bucătari pricepuți!

Finalul acesta de săptămână vi-l puteți petrece savurând bunătăți mediteraneene și orientale. Pe Pietonalul Liviu Rebreanu...