0.8 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 29, 2022

Ia un VOUCHER CADOU de la Estetderm Medical până miercuri și pune sub brad cadoul dorit cuiva drag

În câteva zile vine Moș Crăciun! Dacă încă nu s-a decis ce să pună sub brad, poate trece pe la Estetderm. Până miercuri se pot achiziționa vouchere cadou. Iar cei dragi cu siguranță se vor simți mai frumoși și mai fericiți.

Se apropie Crăciunul și e momentul potrivit pentru a face cadouri celor dragi! Știi că de mult au cochetat cu dorința de a trecere pe la Estetderm, ca să se simtă mai bine și mai frumoși în pielea lor.

Acum e momentul să le dai un imbold, trimițându-l pe Moș Crăciun să ia un voucher cadou. Acesta se pune frumos sub brad, iar cadorisitul îl poate folosi începând cu noul an.

Voucherele Cadou sunt disponibile până miercuri, 22 decembrie 2021, inclusiv. Valoarea acestuia o stabiliți voi, iar procedura poate fi aleasă din LISTA DE PE SITE.

Că e un tratament mai simplu sau mai complex, că-și îmbunătățesc aspectul buzelor sau pomeților, că e vorba de epilare sau alte tratamente, cu siguranță cei ce primesc voucherul cadou Estetderm se vor bucura că în 2022 vor avea ocazia să fie mai frumoși. Iar procedurile sunt făcute de specialiști în domeniu, cu ani de studii și experiențe în spate.

Așadar, grăbiți-l pe Moș Crăciun! Nu e nevoie să se deplaseze până la clinică. Pentru orice informații sau achiziția unui Voucher cadou poate suna la numărul de telefon 0725807807. Dar neapărat să ia voucherele până în 22 decembrie 2021. Și să nu uite să scrie pe plic că programările se fac din 5 ianuarie 2022, când Clinica Estetderm își reîncepe activitatea.

Pentru a vedea procedurile disponibile, dar și rezultate obținute de clienți fericiți, urmăriți pagina de Facebook Estetderm sau intrați pe site-ul estetderm.ro

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...