-0.2 C
Bistrița
luni, decembrie 11, 2023

Implică-te! Donează pentru Via Transilvanica, cel mai mare proiect turistic!

Pe modelul El Camino din Spania, în România se conturează „Via Transilvanica”. Traseul de 1.000 km ce străbate 10 județe este cel mai mare proiect turistic. Dar pentru ca acesta să poată fi realizat, e nevoie de implicare! Donează, atât cât poți, pentru acest proiect! Iar apoi te poți bucura de frumusețile țării și investiția ta!

Via Transilvanica este drumul ce unește România!

Via Transilvanica este un proiect – identitate care are drept scop crearea unui drum – pelerinaj care va porni din Drobeta-Turnu Severin, unde a intrat pentru prima dată în țară Regele Carol, și va străbate Transilvania și toate bogățiile culturale ale acesteia. Drumul se încheie la Putna lui Stefan cel Mare.

Astfel, vor fi străbătute 10 județe din țară: Mehedinți, Caraș-Severin, Hunedoara, Alba, Sibiu, Brașov, Harghita, Mureș, Bistrița-Năsăud și Suceava.

Cei care vor străbate acest drum vor avea parte de oportunități culturale, sportive și de relaxare.

Primii 100 de km au fost trasați, pe raza județului Bistrița – Năsăud. Chiar și bornele au fost frumos sculptate de 10 artiști. Foto cu acestea puteți admira AICI.

Nimic nu se face fără bani, așa că primii 100 de km au fost „sponsorizați”. Pentru continuarea traseului însă, e nevoie de fonduri.

Aici puteți interveni. Toți cei care doriți, puteți pune „umărul” la realizarea acestui minunat proiect.

Cum?

Donând, atât cât puteți, pentru realizarea lui. Tot ceea ce trebuie să faceți este să accesați LINKUL DE DONARE și să oferiți.

Proiectul se adresează turiștilor de toate vârstele care doresc să descopere frumusețile României, oferindu-le șansa de a cunoaște mai bine istoria și obiceiurile locale, dar și comunităților locale cu care dorim să interacționeze. Infrastructura Via Transilvanica va furniza date despre posibilități de cazare și masă, dar și informații istorice și culturale ale diferitelor zone pe care drumul le străbate”, anunță Tășuleasa Social, promotorul proiectului.

Imagini foto din primii 100 de km ai Via Transilvanica puteți vedea AICI.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...