15.4 C
Bistrița
joi, iunie 1, 2023

IMPRESIONANT: Continuă să bucure mii de suflete, de Crăciun, în ciuda necazurilor recente

O familie din Bistrița a trecut prin câteva necazuri recent, după ce firma lor a fost prădată și apoi o angajată, atacată. În ciuda acestor lucruri, nu vor să renunțe la o tradiție veche de 25 de ani. Iar de acest Crăciun, peste 2.500 de suflete se vor bucura de cadourile pregătite de echipa familiei Dobraniș.

Bucuria de a dărui întrece orice alt fel de simțământ. Și chiar dacă treci prin greutăți, să dăruiești e un mod de „vindecare”.

Asta s-ar putea spune și despre familia Dobraniș, din Bistrița, care nu a fost lipsită de necazuri în ultima perioadă. Dar care a ales să împartă, totuși, bucurie. Și nu puțină.

De 25 de ani, de Crăciun, noi facem pachete. N-am fi noi dacă n-ar fi aceste clipe de efort, de complicitate cu Moșu’, momente care ne dau o energie fantastică. Anul acesta ne-am depășit pe noi, peste -2580 -de pachete ajung în sacul Moșului pentru a fi dăruite copiilor! Și nu ne oprim. Urmează acțiunea «Cadoul nesperat de Crăciun»! Miercuri îi colindăm pe prichindeii din Matei și Fântânele, pe bunicii de la Pensiunea de Vârstnici Devai și pe cele 48 de familii care au nevoie de atenția noastră! Sărbătorile vin! Pentru toată lumea!”, a scris Rodica Dobraniș pe pagina ei de Facebook.

Lanțul de magazine pe care familia Dobraniș îl deține a fost prădat de câteva ori și, săptămâna trecută, o angajată le-a fost amenințată cu cuțitul. Despre aceste incidente puteți reciti AICI:

Antreprenoare din Bistrița, după ce magazinele i-au fost prădate zi de zi timp de două săptămâni: „Cum naiba să ne resetăm ca nație?”

VIDEO EXCLUSIV: Tupeu! Vânzătoare trântită la pământ, cu cuțitul la gât

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...