5.4 C
Bistrița
luni, decembrie 5, 2022

IMPRESIONANTĂ donație primită de Centrul de Transfuzii Sanguine Bistrița

Donarea de sânge e esențială în această perioadă. Mai mult, plasma recoltată de la pacienții vindecați de COVID 19 poate oferi o șansă în plus la viață celor ce se află în stare critică, fiind infectați cu acest virus. Astăzi, Centrul de Transfuzie Sanguină Bistrița a primit o impresionantă donație:

Centrul de Transfuzii Sanguine, din fiecare județ, e o instituție esențială, mai ales în această perioadă.

Aici se recoltează inclusiv plasmă de la pacienții vindecați de COVID 19. Aceasta oferă o șansă în plus la viață celor cu forme grave, internați pe secțiile ATI COVID.

Organizația ”Sânge pentru România” și-a propus să ajute centrele de transfuzii din țară.

Azi, echipa a ajuns la Bistrița, unde a oferit mai multe bunuri atât pentru cei ce lucrează la centru cât și pentru donatori.

Nu, nu am glumit, când am spus că dorim să devenim partenerul de încredere al tuturor celor 41 de Centre de Transfuzie Sanguină din țară și să îi sprijinim cu cele necesare. După ce am vizitat toate centrele din zona Moldovei, astăzi, Andrei Iacov împreună cu Radu Stefan, au ajuns la Centrul de Transfuzie Sanguină Bistrița, pentru o primă vizită și întâlnire cu dna director Beudean Adina. Si, cum le stă bine unor bucovineni de seamă, aceștia nu s-au prezentat cu mâna goală, ci au înmânat Centrului o serie de materiale de prima necesitate în această perioadă: dezinfectant, măști, mănuși, role de hârtie, mopuri și găleți precum și apă, suc și dulciuri pentru donatori. Dorim să vă reamintim că încercăm să fim astfel aproape atât de angajații centrului, cât și de persoanele care ajung aici pentru donare de sânge. Fiecare Centru de Transfuzie Sanguină din țară respectă cu strictețe toate normele și procedurile de igienă, astfel încât acest act suprem de donare de sânge să se poată derula fără nici un pericol” au scris cei de la Sânge pentru România pe pagina lor de Facebook.

De asemenea, aceștia s-au arătat impresionați și de implicarea Asociației Civitas Mundi.

”Dorim de asemenea să mulțumim organizației Civitas Mundi din Bistrița pentru autoturismul donat – un mesager al vieții – autoturism care asigură în condiții optime de siguranță transportul sângelui de la Centrul de Transfuzie Bistrița către beneficiari – pacienții internați în diverse spitale din județ și a căror viață depinde în mod vital de sângele primit. Cu siguranță împreună cu această organizație, cu instituțiile locale și cu oamenii de afaceri din zonă vom dezvolta un parteneriat durabil cu beneficii directe asupra dezvoltării și modernizării Centrului de Transfuzie Bistrița” au concluzionat cei de la organizație.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...