2.4 C
Bistrița
vineri, aprilie 19, 2024

În luna martie, Materom Automotive oferă doamnelor și domnișoarelor un cadou special

Voucher cu 10% Reducere* la achiziția de Accesorii Mercedes-Benz & Škoda expuse în showroom!

🎁Te așteptăm în showroom Materom Automotive în perioada 1 Martie – 31 Martie, să primești din partea noastră un Voucher cu 10% Reducere, pe care îl poți aplica pe tot parcursul anului 2024, pentru a achiziționa Accesoriile Mercedes-Benz sau Škoda preferate.

Îți dorim o Primăvară frumoasă!🌸

Contactează-ne pentru o programare în Service:

Telefon:

Skoda: 0263 210 425

Mercedes-Benz: 0263 231 574

Email: [email protected] / [email protected]

Programare online Skoda: https://sbo.porscheinformatik.com/phs/d/routing?country=RO&dealer=10196

Programare online Mercedes-Benz: http://mb4.me/materom

Adresă: Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița.

* Voucherul este valabil pentru aplicare în perioada 1 Martie-31 Decembrie 2024, pentru accesoriile Mercedes-Benz și Škoda expuse în showroom, în limita stocului disponibil. Nu se cumulează cu alte oferte existente. 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.