14.2 C
Bistrița
marți, octombrie 3, 2023

În prima zi: 94 de agenți economici au anunțat AJOFM BN că-și trimit angajații în șomaj

Astăzi a fost prima zi în care angajatorii au putut să trimită mailuri spre AJOFM-uri, pentru a anunța intenția de a trimite angajații în șomaj tehnic. „În prima zi ne-au trimis mail 94 de angajatori care și-au trimis angajații în șomaj tehnic. Noi suntem pregătiți!”, a declarat Otilia Râpan.

Statul oferă posibilitatea angajatorilor să-și trimită angajații în șomaj tehnic.

Ieri noapte s-a publicat procedura în Monitorul Oficial, iar de astăzi s-au putut trimite mailuri către Agențiile Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă.

În județul nostru, în prima zi, peste 90 de agenți economici și-au anunțat intenția de a-și trimite angajații în șomaj tehnic.

Astăzi a fost prima zi în care agenții economici puteau să ne anunțe intenția de a-și trimite angajații în șomaj tehnic. Deja ne-au trimis 94 de agenți economici, care trimit în șomaj 587 de persoane. Unii angajatori au mai mulți angajați, alții mai puțini. Noi suntem pregătiți, avem echipe de lucru, personal gata să preia, să listeze, să facă demersurile necesare. Așa că așteptăm să ne trimită mailuri toți cei ce își trimit angajații în șomaj tehnic. Suntem pregătiți”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, directoarea AJOFM BN, Otilia Râpan.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat caută analist cumpărări, electrician, gestionar și operatori. Locuri de muncă, disponibile și la Kreativ Metal, Fan Courier, Transmixt, Sanovil

Rombat are nevoie de Analist cumpărări, gestionar și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Leoni, Kreativ Metal, Clinica Sanovil, Stewo Năsăud, Electroplast, Fan Courier sau MasterFoam. Oferta completă - mai jos:

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...