12.4 C
Bistrița
duminică, septembrie 25, 2022

În prima zi: 94 de agenți economici au anunțat AJOFM BN că-și trimit angajații în șomaj

Astăzi a fost prima zi în care angajatorii au putut să trimită mailuri spre AJOFM-uri, pentru a anunța intenția de a trimite angajații în șomaj tehnic. „În prima zi ne-au trimis mail 94 de angajatori care și-au trimis angajații în șomaj tehnic. Noi suntem pregătiți!”, a declarat Otilia Râpan.

Statul oferă posibilitatea angajatorilor să-și trimită angajații în șomaj tehnic.

Ieri noapte s-a publicat procedura în Monitorul Oficial, iar de astăzi s-au putut trimite mailuri către Agențiile Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă.

În județul nostru, în prima zi, peste 90 de agenți economici și-au anunțat intenția de a-și trimite angajații în șomaj tehnic.

Astăzi a fost prima zi în care agenții economici puteau să ne anunțe intenția de a-și trimite angajații în șomaj tehnic. Deja ne-au trimis 94 de agenți economici, care trimit în șomaj 587 de persoane. Unii angajatori au mai mulți angajați, alții mai puțini. Noi suntem pregătiți, avem echipe de lucru, personal gata să preia, să listeze, să facă demersurile necesare. Așa că așteptăm să ne trimită mailuri toți cei ce își trimit angajații în șomaj tehnic. Suntem pregătiți”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, directoarea AJOFM BN, Otilia Râpan.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO VEZI cum poți să îți decorezi casa la super prețuri! La Wow INTERIORS și Alpha Home Outlet prețurile au intrat la apă

Dacă te tentează să îți redecorezi casa toamna aceasta și nu mai ai răbdare să profiți...

Surprizele toamnei la Maison du Claire: Cartofi loaded cu piept de pui, foccacia cu șnițel de pui și livrare gratuită

La Maison du Claire nu vă lasă la greu atunci când vă e foame nici la...

Reconstrucția unei case vechi sau construirea unei clădiri noi? În ce merită mai mult să investiți?

România este printre țările care are un procent considerabil de proprietari, multe dintre proprietăți fiind construite...