18.5 C
Bistrița
joi, mai 26, 2022

În prima zi: 94 de agenți economici au anunțat AJOFM BN că-și trimit angajații în șomaj

Astăzi a fost prima zi în care angajatorii au putut să trimită mailuri spre AJOFM-uri, pentru a anunța intenția de a trimite angajații în șomaj tehnic. „În prima zi ne-au trimis mail 94 de angajatori care și-au trimis angajații în șomaj tehnic. Noi suntem pregătiți!”, a declarat Otilia Râpan.

Statul oferă posibilitatea angajatorilor să-și trimită angajații în șomaj tehnic.

Ieri noapte s-a publicat procedura în Monitorul Oficial, iar de astăzi s-au putut trimite mailuri către Agențiile Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă.

În județul nostru, în prima zi, peste 90 de agenți economici și-au anunțat intenția de a-și trimite angajații în șomaj tehnic.

Astăzi a fost prima zi în care agenții economici puteau să ne anunțe intenția de a-și trimite angajații în șomaj tehnic. Deja ne-au trimis 94 de agenți economici, care trimit în șomaj 587 de persoane. Unii angajatori au mai mulți angajați, alții mai puțini. Noi suntem pregătiți, avem echipe de lucru, personal gata să preia, să listeze, să facă demersurile necesare. Așa că așteptăm să ne trimită mailuri toți cei ce își trimit angajații în șomaj tehnic. Suntem pregătiți”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, directoarea AJOFM BN, Otilia Râpan.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

5 moduri prin care să-ți surprinzi partenerul

Simți că rutina îți acaparează relația? Surprinde-ți partenerul cu gesturi mici, dar însemnate, care să mențină...

Cauți ansambluri de joacă outdoor și jucării de sezon pentru cei mici?! La FILEXPO găsești de toate!

Dacă ești în căutarea unor jucării de sezon pentru copii, dacă vrei să faci un cadou...

Weekend mediteraneean, pe Pietonal: scoici, calamari, pui de baltă, caracatițe, gătite de bucătari pricepuți!

Finalul acesta de săptămână vi-l puteți petrece savurând bunătăți mediteraneene și orientale. Pe Pietonalul Liviu Rebreanu...