-0.4 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

În timp ce-și aștepta sentința, sportivul care ar fi bătut un polițist câștiga argintul în Cupa României la box

Bistrițeanul.ro prezenta ieri cursul dosarului în care un sportiv de performanță este judecat după un incident petrecut în 2017. Atunci un polițist și-a luat bătaie și i-a fost luat telefonul cu forța, chiar în propria curte. Ei bine, chiar în anul în care era trimis în judecată Ovidiu Ciprian Cherecheș, care se retrăsese în urmă cu un deceniu din activitatea sportivă, revenea spectaculos și punea mâna pe argint la Cupa României la box.

Ovidiu Ciprian Cherecheș a fost trimis în judecată în 2020, pentru lovire sau alte violențe, acces ilegal la un sistem informatic și alterare a integrității datelor informatice. Toate acestea după ce în 2017 lua la bătaie un polițist, în propria curte, de față cu fiica sa de 3 ani. Tot atunci, sportivul i-ar fi luat polițistului telefonul.

Polițistul a declarat pentru Bistrițeanul.ro la acea dată și în fața  procurorilor faptul că totul a început de la notarul Adrian Bria, care ar fi parcat autoturismul pe proprietatea omului legii din apropierea casei sale. Acesta era însoțit de o domnișoară, cu care voia să întrețină relații sexuale.

Notarul Bria nu a fost trimis în judecată, în timp ce sportivul Ovidiu Ciprian Cherecheș a fost achitat pentru loviri și alte violențe. Este judecat doar pentru acces ilegal la un sistem informatic. Puteți citi mai multe despre acest subiect AICI și AICI.

Potrivit sportulbistrițean.ro, în 2020, anul în care a fost trimis în judecată, Ovidiu Cherecheș reușește ceva extraordinar. După 10 ani de pauză se întoarce în ring  și aduce la Bistrița medalia de argint de la Cupa României la box.

Și performanțele lui Cherecheș din tinerețe sunt greu de egalat. Acesta a fost medaliat cu bronz la europenele de tineret, fiind practic cel mai bun produs al secției de box al Clubului Sportiv Municipal.

Sportivul pare, însă, să nu stea bine cu nervii. Nu este prima dată când acesta a avut probleme cu legea. În 2011, era trimis în judecată pentru purtare abuzivă și vătămare corporală, după ce a luat la bătaie mai mulți indivizi, în timp ce era agent de pază la o discotecă.

Foto: Sportul Bistrițean

ARTICOLE SIMILARE

6 COMENTARII

  1. Bravo Ovidiu pentru rezultatele sportive, pentru ambiție și perseverenta!!!
    Rușine celor care te provoacă și te trag în chestii urate, pentru câțiva banuti! Sper sa înveți ceva și din chestia asta…. vezi ca cei cu bani scăpa întotdeauna, dar nu pot întotdeauna sau în totalitate sa te scape și pe tine…
    Rușine procurorilor, judecătorilor… care se lasă influențați și ajuta diverși indivizi dubioși, în loc sa fie corecți, imparțiali și sa-i pedepsească mai aspru pe cei care provoacă, incita…. și sa fie mai îngăduitori cu cei care pica de prosti (sau de nevoie) în plasele acestor indivizi!!!!

  2. Asta nu e sportiv, e interlop! Sa va uitati la el pe Facebook ca se pozeaza cu alti interlopi bistriteni si nu numai. In orice alta tara din Vest era inchis, sa nu mai vorbim de faptul ca nu mai ajungea in ring in viata lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: