7.4 C
Bistrița
sâmbătă, octombrie 16, 2021

În vremuri grele, LECH-LACTO crește văzând cu ochii! A ajuns deja în patru județe

LECH-LACTO SRL pare să crească chiar și în aceste vremuri complicate. Deja este prezentă pe piața din Bistriţa-Năsăud cu 5 magazine de specialitate şi altele 25 în judeţele Cluj, Alba şi Hunedoara.

Prima investiție a anului 2020 a fost în varã, când în semn de apreciere a fidelităţii consumatorilor, au deschis primul magazin „altfel” ( ca şi locație, dotare şi design) la Bistriţa, urmând ca, pas cu pas, să fie aduse la acelaşi standard toate celelalte magazine.

De asemenea, au investit în înnoirea parcului auto, prin achiziția de autospecializate noi, destinate distribuției de lactate. Cifra de afaceri a primului trimestru din anul 2021 s-a menținut, comparativ cu anul 2020, pandemia aducând un plus de valoare, astfel că business-ul nu a fost afectat deloc. La fel s-a întâmplat şi cu numarul de angajați, care a rãmas relativ constant, 2020-93 angajați/ 2021-90 angajați.

LECH-LACTO a ales sã vândã produsele societãții în mod direct, cãtre clienți. Astfel cã aproximativ 85 % din producție se vinde prin propriile magazine. Aşadar, lunar le trec pragul magazinelor aproximativ 100.000 de clienți. Referitor la parcursul în pandemie, firma nu a avut de suferit.

„Pe lângã problemele clasice legate de partea de personal, o mare provocare a fost şi asigurarea continuitãții în colectare, procesare, distribuție şi vânzare pe timpul pandemiei. Pânã în acest moment am reuşit sã echilibrãm sincopele generate de cazurile de îmbolnãvire prin ajustari de program şi rotația fluxului de personal. A fost necesarã o suplimentare a capitalului de lucru generatã de: achiziția echipamentelor şi soluțiilor de protecție, creşterea prețurilor materiilor conexe (utilitați, ambalaje), reducerea consumului colectiv (HORECA), deşi am previzionat cã acesta se va compensa cu creşterea consumului casnic, lucru care nu s-a întâmplat decât într-o micã mãsurã” declarã administratorul firmei, Marcela Rașca.

LECH-LACTO SRL, firmã originarã din Lechința, a fost înfiinţată în anul 1994, şi este administrată de familia Raşca. Firma are ca obiect producerea şi comercializarea de produse lactate, fabricate după reţete tradiţionale ,exclusiv din lapte românesc, fără grăsimi vegetale sau lapte praf.

Foto: Facebook Macedonia21

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se caută tehnician maseur și kinoterapeut! NOI locuri de muncă, disponibile la Subway Viișoara, Transmixt, Electroplast, IMP România sau RDS

Salon CLAUDIA angajează tehnician maseur și kinoterapeut (ă). Restaurantul Subway Viișoara din incinta Petrom angajează preparatori sandwich-uri, iar Leoni are disponibile sute de locuri de muncă. RCS & RDS caută agent vânzări. Oferta completă, mai jos: 

Jachete bărbătești – care este perfectă pentru vremea rece?

Vremea rece aduce cu sine nevoia de a ne schimba garderoba. Pentru sezonul rece, în orice...

Ianiki After school e ALTCEVA: Cursuri în limba Germană! Și-ți iau copilul de la școală și-ți vine acasă cu tema făcută și fericit!

Un ALTFEL de after school și-a deschis azi porțile, în Bistrița. Cei de la IANIKI îți...