13.3 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

Ioan Deneș (senator PSD): PSD a avut dreptate

Senatorul PSD Ioan Deneș a comentat scandalul care s-a declanșat în coaliția de guvernământ, odată cu demiterea lui Vlad Voiculescu. PNL a falsificat datele pandemiei – susține Ioan Deneș.

„A fost nevoie ca partenerii” de guvernare să se certe pentru a se vedea extrem de clar că PSD a avut dreptate când a spus că PNL a falsificat datele pandemiei!”, a comentat senatorul PSD Ioan Deneș

Ioan Deneș a mai subliniat că românii trebuie să afle tot adevărul, și că USR are obligația să voteze LUNI pentru înființarea comisiei de anchetă solicitată de PSD privind falsificarea datelor pandemiei.

„Dacă nu vor trece de la vorbe și acuzații la fapte concrete, demonstrează că sunt în continuare complici la cel mai mare jaf din istoria României!”, a concluzionat senatorul Ioan Deneș. 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...